narenjiporteghal مدیر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 عنوان بدویین میخوام ایسگای یه بنده خداییو بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 44 پست میخوام الکی بگم رفیقم روت کراشهولی فقط تا اینجاش بلد بودم جواب که داد بعدش چی بگم😐 کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره 1403/08/29 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 وایییی دختر خلاقیتت🤣🤣حاجی بزنه و اکس نداشته باشه چی🦦 تجربم زیاده تو این مورد🤣دارهههههلل مطمئن باش🤣 شده حتی در حد چت بالاخره ارتباط داشته با یکیاول زیر بار نمیره خب جانزن ولی🤣 هی بزن ب چصناله و ناراحتی خودتو جوریک عذاب وجدان بگیره😈🤣
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 بمون تو تاپیک من برم بنویسم و بیام🤣 هستم الان تازه ادرنالین خونم رفته بالا ب هیجان اومدم🤣
narenjiporteghal مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 تجربم زیاده تو این مورد🤣دارهههههلل مطمئن باش🤣 شده حتی در حد چت بالاخره ارتباط داشته با یکیاول زیر ... خدانکشتت🤣🤣میگم نقشه ای درمورد سناریو اولی که چیدم در نقش کراشش برم جلو نداری یکم فکرکن نشد میرم سرهمین سناریو کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 خدانکشتت🤣🤣میگم نقشه ای درمورد سناریو اولی که چیدم در نقش کراشش برم جلو نداری یکم فکرکن نشد میرم سر ... اونم خوبه بدبختی اینه جواب نداده یارو که🥲😑دیگ چاره چیه دوباره پیامش بدهیا یچی بگو بهش بر بخوره مثلا بگو آقا نترس از پشت گوشی ک نمیخورمت یه کلمه لااقل جواب بده😑یاعم چمیدونم بگو تو رو خدا جواب بده بحث مرگ و زندگیه کنجکاو بشه جواب بده🤣😂💔
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 وایییییییییییی چرا زود نمیجوابههههاا من استرس گرفتم الااان😂😂😂😂
narenjiporteghal مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 وایییییییییییی چرا زود نمیجوابههههاا من استرس گرفتم الااان😂😂😂😂 پرنسعلیه پرنسعلییی کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
narenjiporteghal مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 خاک عالم تو سررررش😑😂💔 از این هیچی درنمیادبیشتر کسلم کرد مرتیکه😑😂 کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 از این هیچی درنمیادبیشتر کسلم کرد مرتیکه😑😂 جواب نداد باااز؟🔪😑 سین چی کرد یا نه؟
narenjiporteghal مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 جواب نداد باااز؟🔪😑 سین چی کرد یا نه؟ ایندفعه سینم نکرد😑چطور انقد بیخیالن من یکی بهم اینطوری پیام بده درجا میپرم جواب بدم😐😂 کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 ایندفعه سینم نکرد😑چطور انقد بیخیالن من یکی بهم اینطوری پیام بده درجا میپرم جواب بدم😐😂 واییی دهنششششش😑 بازدید داره شاید رفته کله گذاشته😂
narenjiporteghal مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 واییی دهنششششش😑 بازدید داره شاید رفته کله گذاشته😂 چت دوطرفه بپاکم کنجکاوتر نمیشه پیش خودش بگه کی بود این؟😐😂 کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 چت دوطرفه بپاکم کنجکاوتر نمیشه پیش خودش بگه کی بود این؟😐😂 وای آغا ایجوری همه امیدمون ب باد میره ک دیگه🥲😂🤦♀️ نمیخای بصبری شاید جواب بده🥲یا ک بیشتر برو رو مخش اذیتش کن🤣 بگو پرنسسعلی رفتی لالا کنی عسلکم😂😂😂😂😂
narenjiporteghal مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3483 وای آغا ایجوری همه امیدمون ب باد میره ک دیگه🥲😂🤦♀️ نمیخای بصبری شاید جواب بده🥲یا ک بیشتر برو رو ... بیشتر صبر کنم بیشتر عصبی میشم داره میره رومخم😂پاک میکنم اگه واکنشی داد که هیچی اگه نه فرداشب باز میرم سراغش تگت میکنم🦦 کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12635 بیشتر صبر کنم بیشتر عصبی میشم داره میره رومخم😂پاک میکنم اگه واکنشی داد که هیچی اگه نه فرداشب باز می ... باشه عزیزم منتظرم😎😂🫶