leyli75555 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 4947 عنوان حس شششششی 1313 بازدید | 297 پست ما ب هم برمیگردیم اگه اره کی تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹 1403/08/29 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4611 واقعا یعنی کسی هست اینجا حس ششمی باشه؟ همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4611 نه شما حس ششمی ؟😅 همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4611 اکثرا درست درمیاد تقریبا اره بنظرت چجور ادمیمو متولد چه ماهیم همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 13952 بنظرت چجور ادمیمو متولد چه ماهیم بنظرم تابستون بهاری هستی یکم زود جوشی زبونت بعضی مواقع تلخ میشه،اما دلت فوق العاده مهربونه بقیه هم حسودی میکنن به زندگیت
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4611 بنظرم تابستون بهاری هستی یکم زود جوشی زبونت بعضی مواقع تلخ میشه،اما دلت فوق العاده مهربونه بقیه هم ح ... ماه تولدم درست گفتیزبون تلخ نیستم ولیبقیش اوکی بودخب حالا بنظرت طلاق میگیرم؟اگر نه چراو حست در مورد همسرم چیه؟ همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
bbbbabyy عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 5082 بنظرم تابستون بهاری هستی یکم زود جوشی زبونت بعضی مواقع تلخ میشه،اما دلت فوق العاده مهربونه بقیه هم ح ... هعی حست ب ازدواج من چیه خسته ام خدا لطفا کافیه من نمیتونم ):
bbbbabyy عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 5082 ماه تولدم درست گفتیزبون تلخ نیستم ولیبقیش اوکی بودخب حالا بنظرت طلاق میگیرم؟اگر نه چراو حست در مورد ... همسرت خوبه طلاق نگیر خسته ام خدا لطفا کافیه من نمیتونم ):
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 13952 ماه تولدم درست گفتیزبون تلخ نیستم ولیبقیش اوکی بودخب حالا بنظرت طلاق میگیرم؟اگر نه چراو حست در مورد ... همسرت مرد خوبیه، دوست داره اما بروز دادن براش سخته نه حسم میکه طلاق نمیگیری
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 13952 هعی حست ب ازدواج من چیه زود ازدواج میکنی حدود ۲سال دیگه
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4611 همسرت خوبه طلاق نگیر حس ششمی؟ـنمیشه که اینطوزی خیلی اذیتم کرده چطوری خوبهحست میگه تهش چی میشه چه اتفاقی میاقته؟ همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4611 همسرت مرد خوبیه، دوست داره اما بروز دادن براش سخته نه حسم میکه طلاق نمیگیری چطوری مرد خوبیه ولی این همه ازار اذیت و بس احترامی؟ـبنظرت پشیمونه؟خب حست میگه جبران میکنه اشتباهاتشو یا نه همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
bbbbabyy عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 5082 حس ششمی؟ـنمیشه که اینطوزی خیلی اذیتم کرده چطوری خوبهحست میگه تهش چی میشه چه اتفاقی میاقته؟ همه راه ها رو رفتی ؟ شاید هنوزم بشه درستش کرد خسته ام خدا لطفا کافیه من نمیتونم ):