2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
من درکت میکنم میگن درد خیانت برای زن مثل درد از دست دادن فرزنده معلومه نمیتونی کنار بیایی پس جدا شو ...

نه بچه ندارم 😔😔😔 اونقدرم آدم پستی شده از موقعی که فهمیدم همش میزنه‌ تو ذوقم و همش فحشم میده داد میزنم روش چی برات کم گذاشتم که جوابمو‌ اینجوری دادی پاشد رفت بیرون خدا لعنتش کنه الهییییی 

نه آدم و نه جای زندگی کمه، مگه قحط الرجاله خواهر من ؟ 

فکر کردی تا ابد جوونی ؟! نشستی غصه چیو میخوری ؟ 

الحمدلله ک شوهرت نبود ،اگه عرضه داشت و میخواست تا الان ازدواج کرده بودین ک شکر خدا اتفاق نیفتاده عزیزدلم 

قدر ولیاقت خودتو بدون 

مرد یا زنی ک خیانت میکنه معنیش این نیست پارتنرش بده یا ضعف داشته اتفاقا برعکس 

بعضی مردای معمولی وقتی میبینن یه زنه همه چی تموم کنارشونه و دوستشون داره باخودشون نمیگن که وای عجب خدا زن خوبی یرراهم گذاشته ،با خودش فکر میکنه ببین من کی هستم ک این زن فوق العاده اینجوری دوسم داره ! ببین بقیه دخترا حتما میمیرن برام ! و فکر میکنن چه خبره 

بحث ارزشیه ک تو به اون آدم دادی نه خدای ناکرده بحث نقص یا کم بودن شما 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه آدم و نه جای زندگی کمه، مگه قحط الرجاله خواهر من ؟ فکر کردی تا ابد جوونی ؟! نشستی غصه چیو میخوری ...

قوربونت برم که با حوصله برام می‌نویسی ❤️

من ازدواج کردم عزیزم 

اگه دوست پسر بود که بدرک خدافظی کرده بودم تموم اما شوهرمه. و زنشم

قوربونت برم که با حوصله برام می‌نویسی ❤️من ازدواج کردم عزیزم اگه دوست پسر بود که بدرک خدافظی کرده بو ...

پس ببخشید من اشتباه متوجه شدم 

خب اگه اینجوریه ک کلا قضیه فرق میکنه ،

واقعا مطمئنی ؟

اگه صد درصد مطمئنی باید حسابی ازش زهر چشم بگیری 

باید یه کاری کنی ک جرات نکنه دیگه سمت این کارها بره

اگه همینطور بشینی توی خونه و داد وبیداد کنی وفحش بدی و دعوا کنی فقط روتون بیشتر توروی هم باز میشه 

باید یه کاری کنی ک بترسه و حسابی پشیمون بشه

پس ببخشید من اشتباه متوجه شدم خب اگه اینجوریه ک کلا قضیه فرق میکنه ،واقعا مطمئنی ؟اگه صد درصد مطمئنی ...

یعنی تو میگی بازم بشینم باهاش تو زندگی ؟؟ 

چیکار منظورته؟ 

چیکار کنم که بترسه

یعنی تو میگی بازم بشینم باهاش تو زندگی ؟؟ چیکار منظورته؟ چیکار کنم که بترسه

بله ک باید بشینی 

پ عزیزم فکر کردی خیلی راحت ،یه زن گرگ دریده بیاد بره با شوهرت و تو فوری میدونو خالی کنی ؟! 

قضیه ی دوست پسر با شوهر زمین تا آسمون فرق میکنه 

فکر کردی با خودت اگه مثلا طلاق بگیری چی در انتظارته ؟ 

این همه خانم ک ازهمسرشون سر خیانت جداشدن رو ببین ،ب الله چنتا از دوستای خودم همین اتفاق باعث جداییشون شده 

همه میگن اون موقع دردمون یکی بود 

الان هرکی میاد یا واسه رابطه اس، یا خودش متاهله یا اونم خیانتکاره ! حالا اگه یکی خیلی خوش شانسه و تا طلاق میگیره مورد بهتر براش پیش میاد دیگه اون شانس اورده و ما نمیتونیم زندگیمونو سر شانس واقبال جلو ببریم

هر مردی یه سری نقطه ضعف داره که شما خودت شوهرتو بهتر میشناسی بجز اینک بخوای خدای نکرده فکر خیانت خودت باشی از اونا استفاده کن ، باهاش قهر کن ، نمیدونم باهاش حرف نزن یا اینک به بزرگترش بگو بزرگتری ک مورد اعتماد و محرم باشه و نره تو فامیل جار بزنه  

فقط یه کاری کن ک اینقدر بهش سخت بگذره و فکر کنه تو رو ازدست داده برای همیشه ک به غلط،کردن بیفته با دعوا کردن و فحاشی با خودش میگه خوب کردم اصن ! بجز اینک اینو بشنوی چیز دیگه ای در انتظارت نیست و اون موقع اگه بخوای بمونی هر چیزی رو باید ببینی و یک عمر صدات در نیاد چون خودت خواستی و موندی !

بله ک باید بشینی پ عزیزم فکر کردی خیلی راحت ،یه زن گرگ دریده بیاد بره با شوهرت و تو فوری میدونو خالی ...

میدونی عسل جان بحث خالی کردن میدان یا راه دادن به اون هرزه‌ خانم نیست میدونی من آدمی هستم تا خدا بخواد ساده و دل خوش به زندگی 

این آدم اومد از همین شخصیت من سواستفاده کرد و در کمال ناباوری و پررویی‌ میگه به تو ربطی نداره قهر کردن و دوری کردن آسونه و مشکلی نیست من بخدا هنوز خانواده خودم خبر ندارن وگرنه ابروشو‌ میبرن به کسی نگفتم هنوز چون واقعا آبروی خودم می‌ره اون وسط 

میدونی بدن خالی می‌کنه دیگه بعد یه جوری داشتن باهم لاس میزدن که من حصرتش‌ به دلم موند این آدم یه بار بامن اینجوری رفتار کنه خیر سرم رفتم نزدیک محل کارش باهم برگردیم اینو دیدم و کلا بدنم یهو وایساد واقعا انشالله سر کسی نیاد این موضوع ولی اصلا همین الآنم نمی‌دونم چجوریه دارم راجبش صحبت میکنم 

تروخدا از دوستات آشناها اگه چیزی گفتن و میدونی بهم بگو الان بیرونه و خونه نیست رفتش بحثمون شد من چیکار کنم برگردم خونه پدرم؟؟ 

آخه اونجا چی بگم بگم بهم خیانت شده ؟؟☹️☹️😔😔😔😔😔

نمیتونی به یکی بگی باهاش حرف بزنه؟ چی شنیدی تو محل کارش مطمئنی اخه

به کی بگم آخه برم به خانواد‌ش بگم میترسم بد‌تر بشه و بازم بیاد داد و بیداد کنه و بگه رفتی پیش همه گفتی 

به خانواده‌‌ی خودمم بگم یعنی تو بگو یه دقیقه نمیزارن‌ پیشش باشم 

میدونی عسل جان بحث خالی کردن میدان یا راه دادن به اون هرزه‌ خانم نیست میدونی من آدمی هستم تا خدا بخو ...

عزیز دلمی، خواهر مهربونم 

متاسفانه خیلی دوره ی بدیه 

من هر دختری رو دیدم ک طلاق گرفته ۹۰درصد پشیمونن

نه همه اونایی ک شوهرشون معتاد یا دست بزن داشته فرق میکنه ،ببین من نمیگم هر زنی باید خیانت دید تحمل کنه! اما واقعیت جامعه رو باید ببینی 

من میگم زرنگ باش دست از،ساده بودن برداربا سیاست باش اگه میدونی اون زنه میاد محل کارش خودت گاه وبیگاه برو بهش سر بزن ! بگو حوصلم سرمیره میخوام پیشت باشم 

اون زنه هم اگه همکارشه و مطمئنی ک رابطه دارن باهم باهاش حرف بزن یا بهش بفهمون ک متوجه شدی تا خودشو جمع وجور کنه  

دیگه اینک ب شوهرت نزدیک شو 

بگیرش به یه زبونی و باسیاست بهش نزدیک شو 

گلم ببین الان دبگه باید اینو بپذیری ک خیانت اتفاق افتاده و تو باید اون عشق داغ وسوزان رو بذاری کنار ،ب قولی اون پیشی ملوسی ک قبلا بودی رو بذار کنار سعی کن یه ببر زیبا بشی ک بقیه میدونن چجوری باهاش رفتار کنن ک خشمگینش نکنن! مهربون باش ولی باسیاست ،تمام زندگی رو کم کم واز صفر تو دست خودت بگیر

مخارج و... مدیریت حساب ها 

که اگه یه موقع خواستی جدا بشی حسابی مستقل بشی 

بجای اینه بخوای خیانت کنی ک خودتو توی دردسر بندازی باید این کارو بکنی خودتو قوی کنی و اونو وابسته به خودت کنی 

پس فقط بدون فحاشی و جنجال 

ی مدت باهاش قهر کن و حرف نزن 

نذار فکر کنه تاوانی براش نداره و مرتب تکرار کنه 

اولا اونه ک متهمه ،اونه ک باید بترسه 

تو نباید بترسی ک 

تورو خدا به فکر خودت باش و غصه زیادی نخور 

غصه خوردن دردی رو درمون نمیکنه 

میدونم ک چقدر زخم عمیقی ب قلبت خورده اما باید درس بگیری و تمام از خودگذشتگی هات واسه شوهرت رو بذاری کنار 

چون اون آدم ثابت کرد ک لیاقتشو نداره 

پس توام ضمن جنگیدن با اون هرزه خانم در عین حال ک باشوهرت مهربونی اولویتت فقط خودت و خودت باشه

پس فقط بدون فحاشی و جنجال ی مدت باهاش قهر کن و حرف نزن نذار فکر کنه تاوانی براش نداره و مرتب تکرار ک ...

میدونم ک چ زخم عمیقی ب قلبت خورده 

دلت شکسته ! چقد دلت میخواسته شوهرت همونجوری ک تو دوست داری باهات گرم بگیره 

چقد از خودگذشتگی کردی در عوض فقط جوابت سردی بوده 

اما باید درس بگیری و  فعلا تا مدتی دور این حرفا رو خط بکشی و مثلا فکر کنی ک سهم من تو عشق همین بوده و شکست خوردم ، حالا اگه قراره یه روزی توو زندگیم عشق نباشه من کجا ایستادم 

میدونم ک چ زخم عمیقی ب قلبت خورده دلت شکسته ! چقد دلت میخواسته شوهرت همونجوری ک تو دوست داری باهات گ ...

راس میگی قوربونت برم من چون یکم ضعیفم تو این موارد خودمو سریع گم میکنم میدونی چی میگم ؟ یعنی آدم زرنگی نیستم مثلا الان یه جوری طرفو بچزونم‌ با رفتارام یا با کارام 

ولی آره راس میگی باید قدر خودمو بدونم مگه تا کی جونیم‌ تا کی می‌خوایم زندگی کنیم همین دو روزم با بدبختی و استرس بره که فایده نداره دنبال آرامش خودمم 

عسل جان یه سوال دیگم بکنم ؟ ببین خواهری من الان یه لحظه خودمو گذاشتم جای شوهرم که مثلاً من باهاش همچین کاری میکردم و واقعا حالم از خودم بهم خورد یه لحظه 

تو می‌بودی بفکر جبران خیانتش بودی ؟ مثلا اگه دیدی درست نمیشه هیچی و هی داره بدتر میشه انجامش میدادی؟ 

میدونی منظورم اینه که اگه این آدم راه خودشو انتخاب کرد بلاخره منم نباید همینجوری بمونم دیگه باید یه کاری کنم یه آدمی یه چیزی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز