2777
2789

نمیدونم..خانمای اطراف من که سر و دست میشکنن شاغل بشن..چقد آزمون استخدامی شرکت میکنن..منم دوست دارم ولی نمیدونم آدم شاغل شدن هستم یا نه...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بستگی به بدنت داره نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید من خودم مستقل بودن رو برای خودم انتخاب کردم بدنم ...

واقعا با بچه ها عشق می کنی؟

منم مثل شما بودم الان از بچه ها خسته ام خیلی زیااااد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کسی رو دارید که بی منت از هر نظر شما رو تامین مالی کنه و خسیس نیست و آیندتون باهاش تضمینه پس دنبال شاغل شدن نرید خودتونو فرسوده می کنین فقط

واقعا با بچه ها عشق می کنی؟منم مثل شما بودم الان از بچه ها خسته ام خیلی زیااااد

من پایه پنج تدریس میکنم واقعا خیلی خوبه یعنی اذیت میکنن درس نمیخونن بعضی وقتا دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار ولی خیلی وقتاش بشدت بامزه هستن و منو میخندونن منم هم دعواشون میکنم هم میخندونمشون کلا دوس دارم شغلمو با این صدام کلفت شده از بس سر کلاس داد زدم  

من پایه پنج تدریس میکنم واقعا خیلی خوبه یعنی اذیت میکنن درس نمیخونن بعضی وقتا دلم میخواد سرمو بکوبم ...

من دیگه دوستشون ندارم 

دقیقا فقط لعنتی دیکه ادم میره سرمار نمیتونه به راحتی نره مگر اینمه در ماه یه مقرری داشته باشه

من که دیگه کم آوردم خدایی 

تمام بدنم درد می‌کنه 

خستگی یه طرف استرس کارم یه طرف 

با خودم میگم یه پولی بذارم بانک سودشو بگیرم 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
من دیگه دوستشون ندارم

چرا خیلی اذیتت میکنن؟ 

منم اول ساب همینجور بودم با دانش اموزای جدیدم عادت نداشتم بنظرم بشدت کوچیک بودن و این اذیتم میکرد ولی خب کم کم باشون عادت کردم و الانم کلی سر کلاس شادم

من که دیگه کم آوردم خدایی تمام بدنم درد می‌کنه خستگی یه طرف استرس کارم یه طرف با خودم میگم یه پولی ب ...

اینم خوبه من دادم دست یه نفر سود میگیرم 

میدونی روحیه ادم ها متفاوته منم استرس میگرفتم سر مار 

همش اخساس میکردم کارم نکنه اشتباه بشه برای یه اشتباه کوچیک صد بار خودم‌و سرزنش میکردم‌

ولی دیگران اینجوری نیستن بلا تسبت پر رو هستن حقشون و میگیرن بی مسیولیتن

خدایی به من سخت میگذشت سر کار 

خوبه شما هستی یه همدرد پیدا کردم 

فقط لطف خدا
چرا خیلی اذیتت میکنن؟ منم اول ساب همینجور بودم با دانش اموزای جدیدم عادت نداشتم بنظرم بشدت کوچیک بود ...

آره 

بی سوادن در حد ششم نیستن 

حرف گوش نمیدن بی در و پیکرن این امسالیا

با اینکه من کوه تجربه ام در کلاس داری

اما با اینا اصلا حالم خوب نیس

۱۰ سال شاغل بودم.‌ بچه کوچک دارم‌ از کار بیرون انداختنم. اولاش ناراحت بودم ولی الان راضیم میدونم که نه شغلم رو دوست داشتم نه محیط کار. الان که دخترم بزرگتر شده میخوام کار شروع کنم ولی دوست دارم پروژه بگیرم تو خونه انجام بدم یا کار پاره وقت برم فقط خیالم از بیمه راحت بشه.

بیمه بیکاری بهتون دادند؟

نه عزیزم تهش بهم گفتن خودت رفتی بیرون. اداره دولتی بود من که حلالشون نمیکنم. با بچه کوچک خیلی اذیتم کردن همه کارها رو مینداختن گردن من که نیروی قراردادی بودم اونوقت نیروهای رسمی بخور و بخواب یکروز اعتراض کردم مدیره گفت برو از اینجا

نه عزیزم تهش بهم گفتن خودت رفتی بیرون. اداره دولتی بود من که حلالشون نمیکنم. با بچه کوچک خیلی اذیتم ...

مهم آرامش هست که الان داری و فقط این آرامش به خاطر دورشدن از اون ادم های خدانشناس وحسوده 

ایشالله جواب کاری که باهات کردن پس بدن

خدادیرگیره ولی شیرگیره