2777
2789
عنوان

با شوهرم دعواکردم سر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسط هم یکم داره

به نظرم همون ۲ ازش بگیر و چیزی نگو. بعد اگر کم اومد با زبون خوش دوباره بگو.

شوهر من کلاً هیچی پول تو جیبی بهم نداده این سال ها.

الان که شاغلم ولی حتی شاغل هم نبودم هیچی نمی‌داد.

برا همین بهت میگم هر چی که میده بگیر. از هیچی که بهتره.بعد در طول سالها رفتارش بهتر میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خوشبختم منم مثل شماجنوب هست همسرم رسمی هست یاقراردادی چقدربهتون میده ماهیانه همسر شماهم اهل حساب کتا ...

رسمی و قرادادی مال ادارات دولتی و استخدامی ها هست . شرکتها نیرو میگیرن کار که تمام کردن نیرو ها میرن . البته شرکتهای معتبر کار زید دارن یک ججا که تمام شد نیروهای تخصصیشون رو میبرن جای دیگه . 

عزیزم گفتم تمام حقوق  خودم و شوهرم دست خودمه دیگه چه حساب و کتابی ازم بخاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به نظرم همون ۲ ازش بگیر و چیزی نگو. بعد اگر کم اومد با زبون خوش دوباره بگو.شوهر من کلاً هیچی پول تو ...

ممنون عزیزم از راهنماییت ولی الان باید تمام تلاشم و برای 3 تومن کنم چون به غیر از ماهیانه هیچ‌جوره پول بهم نمی ده

شرایط شماخوبه شوهرتون دلتنگ نمیشه اذیتتون نمیکنه واسه خاطر دوری شوهرم من اذیت میکنه

شوهری که ازتون دوره چطور اذیتتون میکنه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ممنون عزیزم از راهنماییت ولی الان باید تمام تلاشم و برای 3 تومن کنم چون به غیر از ماهیانه هیچ‌جوره پ ...

الهی به حق صاحب الزمان دلش نرم بشه و سه تومن بهت بده. حق داری میدونم خرجا خیلی سنگین شده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

راست میگی واقعا همش ابراز دلتنگی میکنه میگه شمام بیاین اینجاادموموذب میکنه ا

خب چرا نمیری پیشش؟

راست میگی واقعا همش ابراز دلتنگی میکنه میگه شمام بیاین اینجاادموموذب میکنه ا

جا داره شما برین پیشش ؟