2777
2789
خب جلب توجه میکنه دیگه.منم باشم نگاه میکنم چه برسه به آقایون.

همکاری که من پیشنهاد ازدواج داده بودم یک خورده شلوار بالا بود پاها بیرون بود بدون جواب با دمپایی مردهای هول نگاه می کردن من اعصاب خورد میشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مچ پاهاش یک خورده بالا بود با دمپایی بدون جوراب نگاه می کردن بهش

خب اون مشکل. از مرده هست که هیز و هول و بیناموسه

دختره بهترین تیپ رو داشته، نمیشه که بیاد چادر بپوشه چیا که مرده بد نگاش میکنه

مرده هیزه وگرنه به دختره ربط نداره

ARMY-chatgpt👾

شاید تیپ دختره خیلی جلف و تو چشم هست

اما قبول کن افرادی مریض هستن که به باحجاب ها هم کار دارن وگرنه کشور ما اسلامی هس کسی رو نداریم اونقدر بی حجاب باشه که تو چشم باشه اما خب حجاب واسه خود ادم خوبه من بدون اون استرس می گیرم ربطی به مردا نداره

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

لباس نا مناسب برای محیط کار به خصوص محیطی که مردای سطح پایین زیاد داره آسیب زاست النگو و دستبند و گوشواره هیچ کدوم چیزای بدی نیستن ولی یه آتش‌نشان حق نداره موقع کار ازش استفاده کنه یا کشت ناخن برای محیط بیمارستانی درست نیست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.