2777
2789
عنوان

چی بهتون بی دلیل حس و وایب خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 32 پست
اینکه شوهرم بگه میخام زنگ بزنم صداتو بشنوم😍

منی ک از زنگ زدن فراریم

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین پاییز زیبای من🍁

غروب افتاب🌞

موسیقی🎶

باران⛈️

چایی🫖

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

هوای ابری و بارانی 

فلاسک چای پر 

بچم که از مدرسه میاد زنگ در میزنه 

یواش در باز کردن نیمه شب همسرم که من از خواب نپرم

کارتم که پر پول میشه 

خونه دوستم بس که صفا داره 

دوش گرفتن 

خرید خرید خرید خرید خرید خرید خرید تا ابد خرید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خودم 

بارون

کاکتوس 

گربه حیوانات کلا

نی نی ها 

این رنگای نئونی تو اتاق خواب هم خیلی حس خوبی بهم میده نمیدونم چرا

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من و تو یه شبو جنگل و بارون 

بوی اتیش بگیرره لباسمون...

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

عه چراا؟

نمیدونم ندوس

من و تو یه شبو جنگل و بارون بوی اتیش بگیرره لباسمون...

وای

۳یا۴بعدازظهر پاییز و زمستون حس خیلی خوبی دارم حس میکنم قراره اتفاقات خوبی تو زندگی برام بیفته،یاحس م ...

دقیقا تئوریش هس یه اتفاقی اون روزا افتاده که خیلی خوشحالت کرده ولی الان یادت نیس

خرید🛒

فیلم🎬

دسته گل💐

کتاب خوندن📖

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!