2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی خدایی اینو بار ها شنیدم کمی تسلا دلم میشه دنیا ارزش نداره نه زیبایی می مونه نه زشتی عمر کوتاه بخ ...

آره خداروشکر از این بابت😂ولی دخترایی که زیبان و خوش قد وبالان بهشون توجه بیشتری میشه😓

نه بابا زیاده پول می خواد دوا درمون 😂

به نظر من پول داشتن خودش باعث زیبایی میشه حتی اگه بواسطه ی اون تغییرات تو صورتت ایجاد نکنی 

پول که داشته باشی تغذیه ات لباسای خوب میپوشی که خیلی اثر داره وکلا کیفیت زندگی بهتر قیافه ی زیباتر بخدا که همینه

به نظر من پول داشتن خودش باعث زیبایی میشه حتی اگه بواسطه ی اون تغییرات تو صورتت ایجاد نکنی پول که دا ...

آره بخدا قسم . من همسایه رو می شناسم. لباس های خیلی  شیک و عالی ماشین و خونه نگو قصر بگو خلاصه چی بگم برات دست به سیاه سفید نزنه کارگر بره بیاد بعدش زن و شوهر هر دو به نظر همه خیلی خوشتیپ و خوشگله   اگه من تو هم همچین موقعیت با اون لباس ها و ..‌‌... مطمنم خیلی خوشکلم.  الان با این تیپم و لباس مسخرم. زشتم 😂😂😂

معجزه شکر گزاری...

آره بخدا قسم . من همسایه رو می شناسم. لباس های خیلی شیک و عالی ماشین و خونه نگو قصر بگو خلاصه چی بگ ...

کلا تو این دنیا پول همه چی هست 

اعتماد به نفس میاره احترام میاره زیبایی میاره همه چی دست این دوره لامصب 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز