فرنوشگلی مدیر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2374 عنوان ایدز😑 | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 19 پست تا حالا توهم اینو داشتید ک شاید داشته باشید؟ روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻 1403/08/29 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریوم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2682 نه من دخترم تتو هم ندارمبشدت هم وسواسمدو سه ماه پیش دوتا ضایعه مولوسکوم روی شکمم بود دکتر گفت هیچی ن ... اونا محض اطمینان میگیرن ولی هیچیت نیستایدز فقط از راه خون الوده منتقل میشه از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11663 تا جوابشوگرفتی استرس داشتی؟من دخترم یکی دوتا ضایعه مولوسکوم روی شکمم چند وقته هست و از استرسش مزدم ... منم ازمايش قبل از باردارى دادم براى چكاپ كامل كه اونجا واقعا ناراحت شدم و روزى كه جواب گرفتم تا دكتر گفت مشكلى نيست و فقظ كم خونى دارى انگار دنيا رو بهم دادنحتى خودم از دكتر پرسيدم ايدز جوابش چى بود كه گفت منفىخدا روشكر حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
dokhtaremazlom عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3219 من .ولی نمیرم ازمایش بدم چون که میگم اگه هم داشته باشم حداقل ۱۰.۲۰سال دیگه از زندگیمو با استرس نگذرونم و راحت بمیرم
فرنوشگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2374 من .ولی نمیرم ازمایش بدم چون که میگم اگه هم داشته باشم حداقل ۱۰.۲۰سال دیگه از زندگیمو با استرس نگذرو ... روی چ علائمی حس میکنی داری؟ روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻