2777
2789

اگه میتونی برو گیم کلاب ها و بازی کن اینجوری هم میتونی بازی کنی هم لذتش ببری و هزینه آنچنان هم نداره و همینطور دردسری هم نداره و یه مزیت دیگه هم که داره اینه که خودت که کنسول داشته باشی تو خونه اون اوایل بخاطر اینکه هم شوقش داری هم میتونی بشدت بازی می‌کنی ولی بعد از گذشت مدتی بلکه دیگه اصلا حتی سراغش هم نری و ازش زده بشی و اون لذت قبل بهت نده برای همین که بهت پیشنهاد میکنم بری گیم کلاب بازی کنی هم از لحاظ هزینه بصرفه تره و هم این که از اونجایی که دیگه اون بشدت بازی کردنه وجود نداره ازش زده نمیشی و یه لذت همیشگی برات داره البته اون زدگی که گفتم بنا بر تجربه شخصی خودمه که خودم هم وقتی میخواستم کنسول بخرم خیلی اینارو بهم گفتن ولی من زیر بار نرفتم و خریدم و بعد مدتی به تک تک اون حرفهایی که بهم میگفتن رسیدم البته دوتا چیز که باعث میشه ازش زده نشی یکیش اینه که یه همبازی داشته باشی و این هیجان و لذت بازی کردن چند برابر می‌کنه دیگریش هم اینه که یه بازی یا چندتا بازی مشخص برای طولانی مدت انجام ندی و سعی کنی بازی های جدیدی که اومد تهیه کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی برو گیم کلاب ها و بازی کن اینجوری هم میتونی بازی کنی هم لذتش ببری و هزینه آنچنان هم نداره ...

ممنون از راهنماییتون

فقط بعضی از شهرا برای دخترا گیم کلاب دارن،اونم مث  همدان و مشهد

از همینم میترسم ک زده بشم،به قول شما همبازیم ندارم،ولی هم برای بعد از کنکورم میخوام

هم برای زمانی ک رفتم دانشگاه،چون فک نکنم با محیط خوابگاه خیلی ارتباط بگیرم،بیشتر برای سرگرمی میخوام.

:)

ممنون از راهنماییتونفقط بعضی از شهرا برای دخترا گیم کلاب دارن،اونم مث همدان و مشهداز همینم میترسم ک ...

به صورت قانونی و قوانین ورود زنان به گیم کلاب ممنوعه ولی کسی کار به کسی نداره و خانم ها میتونن برن گیم کلاب ها و بازی کنند منظورم گیم کلاب های عادیه نه زنونه و فکر کنم همشهری هستیم و شما هم شیراز زندگی می‌کنی و تا اونجایی که من دیدم خانم ها خیلی راحت میان گیم کلاب و نه کسی چیزی بهشون میگه که ورودتون ممنوعه نه چیز آنچنان غیر عادی ورود زنان به گیم کلاب ها بعنوان مثال من هر دفعه میرم کلاب برا بیلیارد بازی کردن خانوم هارو هم می‌بینم که بخشی دارن خیلی عادی دارن کنسول بازی میکنند و فکر کنم اگه شما هم بری برای بازی کاری بهتون نداشته باشند و بتونید به راحتی بازی کنید 

اگه میخواید یه چیزایی تو مایه های نینتندو سوییچ بگیرید جای پلی استیشن و ایکس باکس اینجور چیزها هم از لحاظ قیمتی و هم از جایی که میگیره و استفاده ازش تو جاهایی مثل خوابگاه خیلی به صرفه تره و اصلا اون دردسر های یه پلی استیشن نداره از تلویزیون بگیر تو جابه جاییش ولی نینتندو سوییچ نه نیازی به هزینه آنچنان داره نه جایی میگیره نه جابه جاییش سخته و همیشه و همه جا میتونی بازی کنی و تقریباً نود درصد بازی های کنسول روش اجرا میشه با کیفیت عالی

به صورت قانونی و قوانین ورود زنان به گیم کلاب ممنوعه ولی کسی کار به کسی نداره و خانم ها میتونن برن گ ...

چقد خوب ،ممنون از راهنماییتون

خواستم بگیرم،تحقیق میکنم مدلی که گفتین رو پیدا میکنم

بله شیرازیم ولی الان بنا به دلایلی تا تابستون استهبانم،زیاد کسیو نمیشناسم

:)