2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو با قهوه👱‍♀️☕️

| مشاهده متن کامل بحث + 44405 بازدید | 33 پست

به نام خدا

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو با 10 سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی قو رو استفاده بفرمایید.

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام ، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید

یا در اینستا دایرکت بدید :   

www.instagram/DRGHOO.IR

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهرو

09182137920

ضمنا تصویر موهای سفید رنگ شده و درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگرام منتشر شده

***راه دیگر : مراجعه به سایت  رنگ موی گیاهی دکتر قو ***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین یک ساعت پیش ترکیبی از مقداری رنگ موی شیمیایی نسکافه ای تیره و کاپوچینو تیره و حجم زیادی از خودِ قهوه و البته مقداری روغن سیاهدانه و اکسیدان برای بهتر رنگ گرفتن موهام استفاده کردم😍

حالا باید تا شب وایسم ببینم چجوری در میاد😍

در ضمن کُل موهام از قبل دکلره شده بود و خیلی روشن بود و اصلاً به چهره ام که گندمی بود نمی اومد

واسه همون گفتم این بار ترکیبی از رنگ قهوه ای در بیارم بزارم ببینم چطور خواهد شد😍

امیدوارم فقط این رنگ ترکیبی ثابت بشینه رو موهام و پاک نشه😀 چون عاشق رنگ قهوه ای تیره هستم و خیلی به پوست گندمی میاد😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست