ma58 مدیر عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 1386 عنوان همش نگرانم | مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 24 پست سلام بچهها....من واقعا خسته شدم دیگه بیشتر وقتا نگرانم همش میترسم اتفاق بدی بیفته میترسم یکی وازدست بدم میترسم واسه خودم اتفاقی بیفته چیکار کنم افکارمنفی وناراحت کننده دارم بیشتروقتاتصور میکنم اون اتفاق وکلی گریه میکنم شماهم مثل من هستین؟ خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔 1403/08/29 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52996 دقیقا منم همش استرس اینکه نکنه مریض بشیم ،نمیدونم اگ عزیزیم بره مسافرت همش استرس توراهش رودارم،استرس ... اره من وسواس فکری دارم راجب بیماریهمش استرس میگیرم راجب خودم بدنمو چک میکنمدنبال علایمم با کوچک ترین علایم میترسم سریعتو گوگل هم سرچ میکنی؟؟ یا رو خودت حساسی تقلین میکنی علایمی داری ؟ کلا بگو.. حالاتت؟
منوممدشماوهمه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 4304 اره من وسواس فکری دارم راجب بیماریهمش استرس میگیرم راجب خودم بدنمو چک میکنمدنبال علایمم با کوچک ترین ... اره مثلا ی کوچولو کراتینم بالا رفته بود الان فک میکنم دوتا کلیم سنگینه مدام گوگل سرچ میکنم فوبیاhpvدارم درحالیکه هیچ کار مشکوکی نکردم کدمبتلا شم،نگران غزیزامم ،واقعا روانی شدم منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52996 اره مثلا ی کوچولو کراتینم بالا رفته بود الان فک میکنم دوتا کلیم سنگینه مدام گوگل سرچ میکنم فوبیاhpvد ... من بیشتر رو خودم حساسم گوگل که نگوو قشنگ روانی شدم از دستش😒اه خیلی چرتههههر چیزی سرچ کنی ب بیماری بد ربط میده باید این عادت بدو ترک کنم سرچ نکنمموقع استرس چ علایمی داری؟دلم آرامش خیال میخاد خدایااااا🥺هوف خسته ام:(
منوممدشماوهمه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 4304 من بیشتر رو خودم حساسم گوگل که نگوو قشنگ روانی شدم از دستش😒اه خیلی چرتههههر چیزی سرچ کنی ب بیماری ب ... دقیقا منم معتاد گوگل شدم😭مثلا موقع استرس تپش قلب میگیرم بدنم یخ میکنه دوس ندارم باکسی حرف بزنم کم اشتهایی منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52996 دقیقا منم معتاد گوگل شدم😭مثلا موقع استرس تپش قلب میگیرم بدنم یخ میکنه دوس ندارم باکسی حرف بزنم کم ا ... خیلی بده گوگل بدتر استرس میده سرج نکنیم کلا منم موقع استرس تپش قلب میگیرمبدنت هم گر میگیره ؟ بعد رفع میشهدست و پام یخ
منوممدشماوهمه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 4304 خیلی بده گوگل بدتر استرس میده سرج نکنیم کلا منم موقع استرس تپش قلب میگیرمبدنت هم گر میگیره ؟ بعد رفع ... دقیقا همین حالم منم منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52996 دقیقا همین حالم منم میدونی برای گر گرفتن بدن چی خوبه؟ چیکار کنم رفع شه استرس میتونه علتش باشه؟ سنم کمه
منوممدشماوهمه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 4304 میدونی برای گر گرفتن بدن چی خوبه؟ چیکار کنم رفع شه استرس میتونه علتش باشه؟ سنم کمه نمیدونم عزیزم من کمتر گر میگیرم مگ زمان پریودیتوی استرس بیشتر سردم میشه منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚