2777
2789
عنوان

میشه بیایید خودتون خواهرانه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 20 پست

عزیزم فعلا بشناسش وقت برای توجه ومحبت واینا زیاده

بشناسش تا زمانیکه فرصت داری بابای بچه تو با پدر بزرگ ومادر بزرگ بچه تو انتخاب کنی

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

آره کم محلی کن ببین چیکار میکنه هرچی پیگیر با‌شی بدتر هست 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خودت احترام قائل باش

اصلا محلش نزار ب هیچ عنوان سگ محلش کن

یعنی اینقد بی ارزشی ک داری با زبون بی زبونی التماسش میکنی

نه پیام نه زنگ ااااصلا 

بزار اون شروع کننده باشه درجا هم جواب نده

اسی بخوای اینجوری رفتار کنی حتی اگر ازدواج کنی تا آخرهمینطور میمونه هااااااااااااااا

روش تو تغییر بده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

دوسش دارم...

خب پس ادامه بده. تا حتی کارت به خونه خال. ی برسه و چون تو هم دوسش داری نمیتونی جواب رد بدی ن نمیتونی بگی. و بعدهم میشی دستمال کاغذیش میندازت سطل. بعد میفهمی ک ای وای اشتباه کردم. اون اگه ادم درست حسابی بود میومدن دیگه قال قضیه تموم میکردن بله برون میکردن تا عقد و عروسی ن این همه مسخره بازی

..

دوسش دارم...

خب دیگه اینو فهمیده ،برات کلاس میزاره...

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️