2777
2789
عنوان

ویتاگنوس یا آگنوگل

| مشاهده متن کامل بحث + 366418 بازدید | 6582 پست
سلام دوستان روزتون بخير چند روز پيش همسرم سونوى بيضه داد و معلوم شد كه هر دو طرف واريكوسل داره متأس ...

سلام عزیزم من اسم دکتر پویان رو هم شنیدم توی کلینیک امید کارمیکنه یه تحقیقی بکن 

دو روز 36.3 یه روز 35.8 سه روز 36

خب خوبه دمای بدن شما شبیه دمای منه😆

حالا که زوده ولی احتمال زیاد حول و حوش روز 20-21 یه افت خواهی داشت و بعدشم اوج 

افتت درحد 35.8-35.9باید باشه به ترشحات و علائمتم دقت کن

حالا بازم ازت آمار میگیرم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مننون عزيزم از پاسخت ٣ روزه مطب دكتر نوروزى دنگ ميزنم اما يا اشغاله يا جواب نميدن! زالو درمانى هم شن ...

دکتر آقارفیعی خودش جراح عمومی هم هست ولی طب سنتی کار میکنه تا اونجایی که من اطلاع دارم آدم قابل اعتمادیه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
اینقد کم و کند یعنی پایین میاد؟  خیلی حوصله میخواد کوتا38روز دیگه

رویا جون مگه 38روزه هست پریودت؟

فکر میکردم35روزه ای☺

12روزش که رفته دقیقا 12روز دیگه مونده تا تخمکگذاری😊

ولی چون ویتاگنوس میخوری ممکنه این ماه جلو تر بیوفته

بنابر این هر افت دمایی باید بهش توجه بشه

البته شما که فعلا اقدام نمیکنی فعلا برات دست گرمیه تا ماههای بعد

دوستان عزیز اینجا کسی لکه بینی بین 2 تا پریود داشت 

مت وقتی پریودم تموم میشه تا پریود بعدی لک و خون میبینم 

دکترو سونو رفتم میگه سالمه از استرس و هورمونات به هم ریخته

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم

@گوجه_۲

سلام گوجه جان، من تازه اشنا شدم با این تاپیک.

من۳۰ سالمه.مجردم.۱۲ سالگی پریودم شروع شد و خداروشکر منظمه. اما از همون اول دردای خیلی وحشتناکی داشتمو دارم همه دکترای شهرمون رو رفتم. متاسفانه فایده نداشت. خونریزیم خیلی شدیده اونقد ک مجبورم از پوشک بچه استفاده کنم. به جز اینا ۸ ساله ک عفونت مقاوم به درمان دارم.برا اینم اقدام کردم ک دکترا جواب درستی بهم ندادن اصن هنوزم دارو میخورم اما فایده نداره. منم میخام از روز ۵ پریودی قرص ویتاگنوس رو شروع کنم تا شاید مشکل خونریزی و درد زیادم و عفونتم حل بشه. میخاسم بپرسم اشکالی نداره د طول روز ویتامینای دیگه مث دی، ای یا اهن رو بخورم؟ تداخلی نداره؟

سلام صبح به خیر  خانوما من اومدم بایه تجربه ی جدید یادتونه گفتم این ماه ویتاگنوسو کردم یه قرص ...

این استرس واقعا بده 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

@گوجه_۲

گوجه جان راستی توی یکی از پستای نی نی سایت، یکی از بچه ها گفته بود که برا مشکل عفونت و کیست از ترکیب گزانگبین و بارهنگ و  کره استفاده کرده و.نتیجه گرفته ولی متاسفانه نگفته ک ایا میشه جایگزینی برا کره گذاشت؟ یا اینکه حذف کرد؟و اینکه چقد کره لازمه اصن؟ اگه اطلاعاتی داری یا بچه ها اگه میدونن لطف کنین اینجا شر کنین مرسی

@گوجه_۲ سلام گوجه جان، من تازه اشنا شدم با این تاپیک. من۳۰ سالمه.مجردم.۱۲ سالگی پریودم شروع شد و خ ...

خوب کاری میکنی تازه واسه عفونتم خوبه ویتاگنوس

عسل هم میتونی بریزی روی گاز استریل بذاری روی بدنت

رحم مکنده اس میکشه بالا

خوب من هم کلی تجربه کردم این ماه 

اول اینکه بدنم از وقتی یکی کردم قرصها رو در حالت خوب قرار کرفت ولی قبلش هم سینه درد داشتم هم تخمدانهام درد میکرد 

تخمکگذاریم هم که زود شد

ولی خوبیش اینه که اصلا مثل ماههای پیش سند روم پیش قاعدگی نیمده سراغم و اصلا عصبی نیستم 

پس برای من هم جواب داده و خوب بوده 

فقط ماه دیگه باید دقیقتر باشم ببینم با یکی باز جواب میده یا باید دوتاش کنم 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
خوب کاری میکنی تازه واسه عفونتم خوبه ویتاگنوس عسل هم میتونی بریزی روی گاز استریل بذاری روی بدنت رح ...

مرسی سایه جان

میگم من مجردم عسل بزارم فایده داره برام؟ بعد اینکه چن دیقه بزارم بمونه؟تا چن وقت باید تکرار بشه؟مقدارشم اگه بگی ممنون میشم

خوب من هم کلی تجربه کردم این ماه  اول اینکه بدنم از وقتی یکی کردم قرصها رو در حالت خوب قرار کر ...

لواجان مرسی ک معرفی کردی اینجارو  امیدوارم نتیجه دلخواهتو بگیری