2777
2789
من۹ گرفتماز این بدتر هرجور شده باید امسال بالا بشم چی کار کنم

حآجی من ۷و ۷۵🤣

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

حآجی من ۷و ۷۵🤣

حاجی نگو بیچاره شدیم که

امسال چیکار میکنی برای تقویتش

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حاجی نگو بیچاره شدیم کهامسال چیکار میکنی برای تقویتش

😂هیچی

اگه بازم ۷ و بالا ۷ بیارم بشدت خوشحال میشم که پاس شدم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

😂هیچیاگه بازم ۷ و بالا ۷ بیارم بشدت خوشحال میشم که پاس شدم

من کتاب جز به جز خوندم ولی دایره لغاتم کمه باید از هفتم لغت بخونم که وقت نیس

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

😂هیچیاگه بازم ۷ و بالا ۷ بیارم بشدت خوشحال میشم که پاس شدم

فنون و فارسی چند گرفتی من اینارم.........

فنون۱۳.۲۵

فارسی۱۴

فنون و فارسی چند گرفتی من اینارم.........فنون۱۳.۲۵فارسی۱۴

فنون ۹ و نیم

فارسی ام دقیق یادم نی تو همین مایه ها نمره تو 

یا ۱۲ یا ۱۳ بودم یاام ۱۴

معدلت چی چند شد؟ راضی بودی؟

فنون ۹ و نیمفارسی ام دقیق یادم نی تو همین مایه ها نمره تو یا ۱۲ یا ۱۳ بودم یاام ۱۴معدلت چی چند شد؟ ر ...

۱۶.۵ نهایی رو خودم حساب کردم نمیدونم درست هس یانه

نه کافی نیست باید امسال خود کشی کنم

معدل سالانه۱۸.۳۵

۱۶.۵ نهایی رو خودم حساب کردم نمیدونم درست هس یانهنه کافی نیست باید امسال خود کشی کنممعدل سالانه۱۸.۳۵

👍

من ۶۶'۱۶ 

ولی سالانه ۱۷ و ۸۰🤔

👍من ۶۶'۱۶ ولی سالانه ۱۷ و ۸۰🤔

اون ۱۷.۳۵ بود

نمره خود برگه حساب بود بذار کل نمره هام بگم

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احتیاج داره😞😞❤️‍🩹❤️‍🩹خواهش میکنم

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ

دینی۱۹

عربی۱۸.۵

فلسفه و جامعه۱۸

جغرافیا و ریاضی۱۷

محیط۱۶

تاریخ و روان۱۵

فارسی۱۴

فنون۱۳.۲۵

زبان ۹

چیز موند بگو بگم

خانوما توروخدا لطفا برای یه مریضی که حالش خیلی بده دعا کنین تو تاپیک اخرم توضیح دادم..جوونه خیلی احت ...

دعا کردم عزیزم امیدوارم بهتر شه❤️

دینی۱۹عربی۱۸.۵فلسفه و جامعه۱۸جغرافیا و ریاضی۱۷محیط۱۶تاریخ و روان۱۵فارسی۱۴فنون۱۳.۲۵زبان ۹چیز موند بگو ...

یه خورده کتاباتون با ما فرق داره 

دقیق نمیدونم کدوما جا مونده

یه خورده کتاباتون با ما فرق داره دقیق نمیدونم کدوما جا مونده

خب چطور هستن

میدونم گند زدم