2777
2789

تشویقش کن بره عصر جدید

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

عجب جنهای شلوغ و پرتنشی هستن تند تند دارن کاراشونو میکنن فکر کنم شب مهمونی دارن تو حموم یا عروسی

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واز❌

باز✅

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ایینه شمعدون من کنار دیوار اتاق از دومین اتاق که نگاه میکنم به آیینه تا ته اتاق پیداس سیاهی رد میشه ...

من زیاد سر وکار دارم باهاشون😂

ولشون کن عصبیشون نکنید کاری ندارن

قران ک بقره اینا فقط پخش نکن اصن

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

این چیز عادیه تو همه خونه ها هستسرو صدا چیزی دیدی شنیدی برات مهم نباشه بی اهمیت باشه برات

شبا تق تق در میزنند بچم مار و گربه سیاه به چشمش میاد بدنمون سیاهه پامیشیم از تواب

عجب جنهای شلوغ و پرتنشی هستن تند تند دارن کاراشونو میکنن فکر کنم شب مهمونی دارن تو حموم یا عروسی

به شب بیدار شدم پریود شدم برم تو دسشویی نوار بزارم دیدم یه چیزی کله بزی شاخ دار تو اشپزخونه اس از ترس یخ کردم افتادم رو زمین وایساده بود تو اشپزخونه

مراجعه کنید به روان پزشکتنهایی و بیکاری هم یکی از دلایلشهسعی کن خودت رو مشغول کنی

حآلت خوبه میگم با چشم دیدم میان شبا بالا سرمون میخان قرآن پاره کنند از بس ورق میزنن

حآلت خوبه میگم با چشم دیدم میان شبا بالا سرمون میخان قرآن پاره کنند از بس ورق میزنن

عزیزم من حالم خوبه

شما توهم میزنید و باید درمان بشین

خوددانی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....