شوهرم از وقتی میاد خونه با خواهرم چت میکنه. مجرد و دانشجو 25سالش هست. به شوهرم اطمینان دارم و اینکه همدیگه داداش و آبجی خطاب میکنن و از روز مرگی هاشون میگن حدود دوسالی میشه این چت ها منم حساس نبودم چون بهش اطمینان دارم ولی جدیدا وقتی میرم چتاش میخونم یه حس وابستگی میبینم درون شوهرم مثلا ناراحت میشه اگه دیر جوابش بده یا از مشکلاتش بهش نگه میگه جوابم ندادی و ناراحتی و فلان از این میترسم وابسته بشه بهش همش فکر خیال میکنم
ببخشید ولی چرا این روابط و کنترل نکردی از اول دلیلی نداره واقعا یکی با خواهر خانمش یا با شوهر خواهرش اینقدر راحت و ندار باشه چخبره مگه تاپیکت خیلی سمه و دنبال پربازدیدی هستی از عنوانت کاملا مشخصه😊
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه معنی دارع این دوتا اصلا باهم چت کنن !!!! باید از اول حساسیت نشون میدادی اجازه نمیدادی ، سیاست نداری
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
با خواهرت صحبت کن بگو وقت ازدواج شما رسیده اگه ازدواج کنی قطعا همسرت خوشش نمیاد با دامادتون چت کنی من میدونم حسی بینتون نیست ولی اون شاید فکر دیگه ای کنه کم کم رابطتو کم کن که بعدا به مشکل نخوری