2777
2789
عنوان

شوهرم همش با خواهرم چت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 95 پست

ببخشید ولی چرا این روابط و کنترل نکردی از اول دلیلی نداره واقعا یکی با خواهر خانمش یا با شوهر خواهرش اینقدر راحت و ندار باشه چخبره مگه تاپیکت خیلی سمه و دنبال پربازدیدی هستی از عنوانت کاملا مشخصه😊

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه معنی دارع این دوتا اصلا باهم چت کنن !!!! باید از اول حساسیت نشون میدادی اجازه نمیدادی ، سیاست نداری 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

با خواهرت صحبت کن بگو وقت ازدواج شما رسیده اگه ازدواج کنی قطعا همسرت خوشش نمیاد با دامادتون چت کنی من میدونم حسی بینتون نیست ولی اون شاید فکر دیگه ای کنه کم کم رابطتو کم کن که بعدا به مشکل نخوری

خواهرای من جلوی شوهرم مانتو شلوار چادر شمارشو اصلا نذارن 

آبجی و داداش که نیستن خواهرای من تذ حالا با شوهرم بگو بخند نداشتن چی برسه چت و ...

هرچی باشه داماد پسر سر راهی مردمه

اگه تاپیک راست است 

به خواهرت بگو به شوهرت بگه با آقایی در شرف آشنایی هستم و نمیتونم باهات چت کنم یا چه می‌دونم کلا به خواهرت بگو چت نکنه 

وگرنه که چند وقت دیگه کند و بی آبرویی ازش درمیاد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792