من چند وقت پیش یه لباس از با سلام خریدم اولش تاکید کردم که عجله دارم واگه سریع میفرستن خریدمو ثبت کنم که گفتن سریع میفرستن( اولین خرید اینترنتیم نبود ومن حتی طلا خریدم اینترنتی) بماند که باکلی تاخیر برام فرستادن و بعداز رسیدن به دستم در کمال تعجب دیدم که سایزشو اشتباه فرستادن. بعداز اعتراضم بدون هماهنگی با من سایز درستو مجدد برام ارسال کردن. بعداز اینکه به دستم رسید باهام تماس گرفتن که لباس قبلی رو براشون بفرستم ولی من اگه میتونستم از خونه بیرون برم که خرید اینترنتی نمیکردم ولی دیدم طرفم ادمینه و گناه داره گفتم چند روزی صبر کنه پول دستم بیاد پولشو براش میریزم ( همسرم سختگیره میرفتم پست دیگه نمیذاشت خرید اینترنتی کنم) ولی ادمین روزی ۱۰ بار سر ظهر باشماره های مختلف زنگ میزد منم دستم خالی بود و دوتا لباس مونده بود رو دستم که هیچکدوم بدردم نمیخورد( اولی سایزم نبود ودومیم دیر رسیده بود وبه کارم نمیومد) خطمو از ترس همسر خاموش کردم. شروع کرد به پیام وتوهینای بیش از حد. حروم خور.دهاتی، وکلی توهینای دیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.