2777
2789
عنوان

چرتکه اجباری مدرسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 34 پست

متاسفانه مدارس غیرانتفاعی برای اینکه پول شهریه متغیر رو بگیرن یه سری برنامه ها و کلاس های الکی تحمیل میکنند به خانواده ها الان مدرسه پسر من یه کلاس نیم ساعته ی مسخره اضافه کردن به آخرین زنگشون و مطمئنم هیچ کار خاصی هم انجام نمیدن فقط بچه مجبوره با احتساب زنگ تفریح  ۴۵ دقیقه بیشتر تو مدرسه بمونه و خسته بشه.

والا نمیدونیم چکار کنیم؟ بذاریم دولتی یه سری مشکلات هست غیرانتفاعی یه سری مشکلات دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزخرف ترین چیز چرتکه است

برای کلاس اول به دوم چرتکه عالیه.دخترمن ۶ماهه میره عالی بوده ریاضی خیلی زیاد پیشرفت کرده 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
عه چه جالب 🤭سبای ما همیشه با اَسما و سَما و اسد و سام هستش 😅اکیپن فکر کنم 😁

وای ما سبا و سما و اسد و سام داریم اسما نداریم کجا مخفی شده لعنتی 😅😅😅 

اسما رو بردن هی هی کاش نمیبردن هی هی 🤣

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

برای کلاس اول به دوم چرتکه عالیه.دخترمن ۶ماهه میره عالی بوده ریاضی خیلی زیاد پیشرفت کرده

ببین برای ریاضی فقط و فقط کتاب های کار خوبه 

چون من همه رو بردم کتاب هم خریده بودم ولی چرتکه راضب نیستم

داداش من از کلاس اول رفت تا کلاس چهارم بخدا عالیه داداش من کلاس دوم ضرب رو فول بود کلاس سوم تقسیم رو ذهنی حل میکرد اصلا تو ریاضی مشکلی نداشت بزار بره عادت می‌کنه خودمونیما اگه پسرا رو ول کنی دوس دارن بشینن فقط سرشون کنن تو گوشی باید هل بدین تا برن سمت درس داداش منم زبان نمی‌رفت مامانم گفت باید بری الان قشنگ صحبت میکنه بزار بره یادمه مامانم چه سیل میومد چه طوفان داداشمو میبرد کلاس زبان الان داره نتیجش میبینه

ببین برای ریاضی فقط و فقط کتاب های کار خوبه چون من همه رو بردم کتاب هم خریده بودم ولی چرتکه راضب نیس ...

عزیز فرق داره استعداد ها پسر خاله خودم رفت ولی چون تن به درس نمی‌داد هیچی یاد نگرفت ولی داداشم کلاس دوم ضرب فول بود سوم ذهنی تقسیم حل میکرد از فوق العاده هس

عزیز فرق داره استعداد ها پسر خاله خودم رفت ولی چون تن به درس نمی‌داد هیچی یاد نگرفت ولی داداشم کلاس ...

چی بگم من دخترم الانم چرتکه رو میدونه تاحایی ک رفته بود ولی ترجیح دادم بره کلاسای با ارزش  

بلاخره ماشین حساب هست کنارشون دیگه هوش بچه خوب باشه همه چیش خوبه 

متاسفانه مدارس غیرانتفاعی برای اینکه پول شهریه متغیر رو بگیرن یه سری برنامه ها و کلاس های الکی تحمیل ...

باز هم غیرانتفاعی از مدارس افتضاح دولتی بهتره دختر من تو این دو سال کلی چالش داشت

چی بگم من دخترم الانم چرتکه رو میدونه تاحایی ک رفته بود ولی ترجیح دادم بره کلاسای با ارزش بلاخره ما ...

عزیزم آیا ماشین حساب تو جلسه کنکور هس نه 

من الان خودم امسال دوازدهم تجربیم و کنکور دارم تو محاسبات چند رقمی مشکل دارم ولی داداشم نه قشنگ سه رقم سه رقم چهار رقم در چهار رقم و بیشتر رو ذهنی حل می‌کنی از من کنکور به شما نصیحت بهترین کاری که میتونین در حق بچتون بکنید فرستادن به چرتکه هس چون باید محاسبات رو تقویت کنن و اگه تقویت بشه تو کنکور ده هیچ از بقیه جلو هستن