2777
2789
عنوان

ضرب وشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روانی حتما طلاق

روانی که هست.میگه دفعه بعد بخوای همچین کاری کنی قاشق رو تا ته توت میکنم تا منو با قاشق تهدید نکنی یا نزنی.ببین یه لیوان روش آب بریز یه پارچ روت آب میریزه دراین حد عقده ای 

ببین گلم زیاد سر ب سرش نزار معلومه روتون ب هم باز شده. الان ک دو تا بچه داری لاقل خرش کن مردا عاشق بحثن پدرسوخته خراب کردن زندگی هستن.بمیرن کم نمیارن. تو کوتاه بیا زندگیتو ب خودت و بچه هات زهر نکن بیخیالش شو بزار بخره بیاره مصرف کنی عشق کنی

خدا تو تنها شاهد غم های منی،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

ووووای چقد کشش دادی

خب معلومه دعوا میشه و اونم مرده میخواد نشون بده زورش بیشتر یکی گفتی دوتا خوردی دیگه چه توقع بخاطر بچه هاتون لجبازی نکنید

اگه انقد زبون دراز بمونی اونم کم نمیاره

ی تذکر ساده برای دخالت نکردنش نباید منجر به این همه نبش قبر خواهر شوهر و گذشته و  .... می شد

ببین گلم زیاد سر ب سرش نزار معلومه روتون ب هم باز شده. الان ک دو تا بچه داری لاقل خرش کن مردا عاشق ب ...

منکه گفتم اگه هم بمونم خودمو براش منع میکنم.حرفم نمیزنم چون حرفش و کارش سنگین بود برام الانم بمونم بعد اینکه بهزیستی دربیام قطعی بشه میرم میگم میای بیا نمیای نیا به جهنم ودرک.چون سه‌ر دیگه قبول شدم و دلم باهاش صاف نیست دیگه 

بنظرم خیلی سخت گرفتی و زبان سرخ داری میتونستی همینا رو ب آرامی بگی و ب لینجا نکسونی این بحث مسخره رو 

کافی بودبگی زندکی هرکسی ب خودش مربوطه و نباید دخالت کنی و اونم کفت فامیلم دلم میسوزه یه نیش خند میزدی تمام 

برای اینکه دخترم نزنه کافی بود کاری میکردی مهر دخترت بیشتر تو دلش بره ،پابستگیش بیشتر بشه ن اینکه بپری بهش 

حالا آدم برای بحث های اینجوری بخصوص وقتی میدونی شوهرت انقد مغروره نباید طپلانی کنی و ب دعوا بکشی

بنظرم خیلی سخت گرفتی و زبان سرخ داری میتونستی همینا رو ب آرامی بگی و ب لینجا نکسونی این بحث مسخره رو ...

عزمزمه من به آرومی گفتم نه بادعوا که.مهرش تو دلش هست ولی وقتی عصبانی میشه نمیدونه چیکار میکنه بعدشم لااقل معذرت خواهی نمیکنه و دوست داره همش بگه گه اون غوله و کسی نمیتونه بزنتش حتی سردعوای جاریم و برادر شوهرم که ناموسی بود و برادرشوهر مقصر بود برادر و بابای  جاریم برادرشوهرمو زده بودن که چرا اینکارو کرده میگفت کسی حق نداره خانواده منو بزنه زنگ زده بود به اونا گفته بود جرات دارید بیاید جلو من چطور زدید منم میزنم خودتو و پسرتو.یعنی همیشه حق خودشو میدونه بااینکه خودش تقصیر داشته باشه