2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 131 پست
خب وقتی ایران هستن دیگه چرا دوباره عروسی میگیری؟درک نکردم اصلا 🥴🥴

خب باید افغانستان هم عروسی باشه به جای افغانستان دبی بگیریم کلا باید هشت روز عروسی باشه

این کاربری دست دونفره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چقدر بدبخت شدیم که باید بری افغانستان عروسی بگیری،اره ایرانی نیستم،بعد از وجود افغانا ناراحتم

نه شوهر من نه فامیلاش نه خانوادش  ایران نیستن ناراحت نباش

این کاربری دست دونفره.

من ایرانیم خداروشکر مثل شما بدبخت نیستم گدا نیستم هفت جد و ابادتو میخرم

معلومه،بخاطر همین عروس افعان شدی،برو خوش باش،حداقل به جا جد واباد من،دست شوهرت وفک وفانیلاش بگیر برید،شاید ۴تاشون کم شدن

نیستم ایرانیم صدبار گفتم اینکه میخاوم با یه پسر از افغانستان ازدواج کنم ربطی نداره که خودم از افغانس ...

اگه اتقدر افغان بودن بد وزشت میدونی چرا زنش شدی؟حالام که شدی پس حداقل بااصالتش کنار بیا

معلومه،بخاطر همین عروس افعان شدی،برو خوش باش،حداقل به جا جد واباد من،دست شوهرت وفک وفانیلاش بگیر بری ...

خداروشکر هیچوقت ایران زندگی نمیکنیم کشوری که مردمش تو مجازی اینقدر توهین میکنند به ایرانی خودشون و شوهرم ایران نیست تا حالا نیومده ایران چون می‌دونه مردمش چجورین

این کاربری دست دونفره.

جالبه وقتی میخوای با افگونی وصلت کنی نظر هیشکی برات مهم نیس بعد میای درمورد عروسیت نظر سنجی میزاری😒برو همون افگونستان عروسی بگیر تریاکم بین مهمونا پخش کن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خداروشکر هیچوقت ایران زندگی نمیکنیم کشوری که مردمش تو مجازی اینقدر توهین میکنند به ایرانی خودشون و ش ...

به عنوان ایرانی داری ایرانیارو تخریب میکنی؟ 

متاسفم برات خداروشکر که اصلا ایران نیستید بهتر

اگه اتقدر افغان بودن بد وزشت میدونی چرا زنش شدی؟حالام که شدی پس حداقل بااصالتش کنار بیا

آرهههه بهش میگی افغانی ناراحت میشه😂😂فک کنم خبر نداره قراره اصالت بچه هاش چی باشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎