بچه ها یه سوال من چند ماه دیگه عروسیمه خب چهار روز اینجا عروسی داریم بعد افغانستان هم باید چهار روز عروسی باشه که من نمیرم افغانستان چون امنیت نداره بنظرتون دبی خوبه ؟یعنی چهار روز که باید افغانستان عروسی باشه اون چهار روز دبی باشه یا یه جای دیگه باشه ؟چون اینجوری نمیشه که اینجا عروسی باشه اونجا نباشه
معلومه،بخاطر همین عروس افعان شدی،برو خوش باش،حداقل به جا جد واباد من،دست شوهرت وفک وفانیلاش بگیر بری ...
خداروشکر هیچوقت ایران زندگی نمیکنیم کشوری که مردمش تو مجازی اینقدر توهین میکنند به ایرانی خودشون و شوهرم ایران نیست تا حالا نیومده ایران چون میدونه مردمش چجورین
جالبه وقتی میخوای با افگونی وصلت کنی نظر هیشکی برات مهم نیس بعد میای درمورد عروسیت نظر سنجی میزاری😒برو همون افگونستان عروسی بگیر تریاکم بین مهمونا پخش کن
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎