ba_ham_vali_tanha مدیر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7053 عنوان رمان زیبا | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست بهترین رمانی که خوندین چی بوده؟؟خودم گوهرِ یکدانه و شب های گراند هتل قشنگ ترین رمان هایی هستن که خوندم تا عمر دارم از یادم نمیرن🥺❤️ هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃 1403/08/27 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1899 جوون نویسندش عاشق آبنبات با طعمای مختلف بوده😂😂 من کتاب صوتیش رو گوش کردم کتاب طنز هست شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
ba_ham_vali_tanha مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7053 من کتاب صوتیش رو گوش کردم کتاب طنز هست ای جان من رمانای اجتماعی روس دارم اینایی ک معرفی کردم واقعا قشنگن ای کاش حافظم پاک میشد دوباره میخوندمشون🥺 هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1899 ای جان من رمانای اجتماعی روس دارم اینایی ک معرفی کردم واقعا قشنگن ای کاش حافظم پاک میشد دوباره میخون ... سیو کردم حتما میخونم ممنون عزیزم. من همه مدل کتاب و رمان میخونم ولی جدیدا بیشتر صوتی گوش میدم شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
ba_ham_vali_tanha مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7053 سیو کردم حتما میخونم ممنون عزیزم. من همه مدل کتاب و رمان میخونم ولی جدیدا بیشتر صوتی گوش میدم منم رمان خون حرفه ایم هر رمانی ب دلم نمیشینه امیدوارم ک خوشت بیاد گلم❤️ هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1899 منم رمان خون حرفه ایم هر رمانی ب دلم نمیشینه امیدوارم ک خوشت بیاد گلم❤️ ممنون عزیزم💓صوتی هم گوش دادی؟ شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
ba_ham_vali_tanha مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 7053 ممنون عزیزم💓صوتی هم گوش دادی؟ نه فدات با خوندنی راحت ترم صوتی چی پیشنهاد میدی؟ هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃