2777
2789
دیگه جنم دیگه

🤣🤣جالب بود برام .

جن که جسم نداره 

چطور بو داره🤔😬

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان شمارو به این ایام فاطمیه قسم میدم عاجزانه درخواست دعا دارم دعاکنبد عمل امشب من دیگه با موفقیت باشه و برای همیشه از شره این توده خلاص بشم توروخدا دعاکنبد عمل با موفقیت باشه ،😭😭 الهی خدا به همتون سلامتی بده 

چجوریه؟

خب نمیذاشت ازدواج کنم همش هر خواستگاری می‌میومد به هم می‌خورد حتی اگه همه چی اوکی هم بود باز هم به هم می‌خورد تا خاله م رفت پیش یه سید که دعای قرآنی بهم داد پیشم باشه نمیدونی چقدر اذیت شدم حالم بد شد دیگه دفعه ی بعد خواستگار اومد همه چی اوکی شد و نامزد کردم ولی وقتایی که با نامزدم خلوت میکنم فقط ما دوتایی تو اتاق یه بار تلوزیون صدا میاد یه بار یه چیزی میوفته خوشش نمیاد با نامزدم باشم بعدش هم کلی حالم بد میشه و یه سایه ی سیاهی منو می‌میترسونه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خب نمیذاشت ازدواج کنم همش هر خواستگاری می‌میومد به هم می‌خورد حتی اگه همه چی اوکی هم بود باز هم به ه ...

فقط برای ازدواجتون مشکل درست کرده بود؟

کارای دیگه ای نمیکرد؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

سلام دوستان شمارو به این ایام فاطمیه قسم میدم عاجزانه درخواست دعا دارم دعاکنبد عمل امشب من دیگه با م ...

انشاءالله به حرمت سیدالشهدا خداوند شفای عاجل عنایت کند 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم

انشاءالله به حرمت سیدالشهدا خداوند شفای عاجل عنایت کند اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم

الهی خیر و خوشی ببینی به مراد دلت برسی عزیزم از خانم فاطمه زهرا خواستم این عمل دیگه موفق باشه و این توده دیگه عود نکنه 

فقط برای ازدواجتون مشکل درست کرده بود؟کارای دیگه ای نمیکرد؟

وقتایی که نماز میخوندم هم اونشبش کلی اذیتم می‌کرد یه بار هم توی اتاق تنها خوابیده بودم یهویی دیدم بالای سرم سایه ی سیاه شبیه انسان بود دستش و دراز کرد که بازوم رو بگیره دیگه سریع اسم خدارو آوردم یهویی رفت کلا غیب شد انگاری 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
الهی خیر و خوشی ببینی به مراد دلت برسی عزیزم از خانم فاطمه زهرا خواستم این عمل دیگه موفق باشه و این ...

انشاءالله انشاءالله انشاءالله 

نذر باب الحوائج اقا موسی کاظم (ع) کن ۱۴۰۰ صلوات نذر کن ۷۰۰ بفرست 

۷۰۰ تا گرو نگه دار بعد از حاجت روایی 

وقتایی که نماز میخوندم هم اونشبش کلی اذیتم می‌کرد یه بار هم توی اتاق تنها خوابیده بودم یهویی دیدم با ...

گلم تو ی اتاقت همیشه سرکه و نمک قاطی کن بریز داخل یه ظرف بزار.داخل اتاقت و خونت بزار.تابلوی آیه الکرسی بزار تو اتاق و خونه و اسفند زیاد. دود کن آیه الکرسی رو به نیت حصار بخون نام آقا امیرالمومنین زیاد بگو و بلند بگو.شبها حمام نرو وقتی حمام میری هم با بسم الله و آیه الکرسی برو حرز ابودجانه کبیر سفارش بده برات بنویسن و بزار داخل اتاقت