2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من میگم اگه میشد واسه این مربی ها میشد بعضیاشون کوچیکه خیلی

یه بار به مربیفتم گفت اونا م اونطوری حجیمه باشنشون ژل زدن میان اونو سفت کنن چون مربی خودمم باسنش کوچیک‌بود ولی رو فرم

باشگاه خوش فرمش میکنه

مربی من باسنش کوچیک بود ولی خیلی خوشفرم و گرد بود انگار دوتا پرتقال تو باسنش بود😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

باشگاه خوش فرمش میکنهمربی من باسنش کوچیک بود ولی خیلی خوشفرم و گرد بود انگار دوتا پرتقال تو باسنش بو ...

مال منم خوش فرمه خود مربی می‌گفت ولی من دوست دارم راه رفتنی مثل ژله بشه

یه بار به مربیفتم گفت اونا م اونطوری حجیمه باشنشون ژل زدن میان اونو سفت کنن چون مربی خودمم باسنش کوچ ...

بازم امیدت از دست نده ورزش که میخوای بکنی همون حرکات باسن هم بزن من خواهرم تو دوره بلوغ والیبال رفت باسنشتوپ والیبال شده😂

البته به چشم خواهری خب

آره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

😅🤣

😂😂😂

قربونت برم تقصیرخودمون نیس هیزیم🤭😅

وای خودا😂😂😂