2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 37 پست
تا 3 هر سایز 3 دست گرفتم

آهان

ممنونم عزیزم

خیلی لطف کردی

خدا کوچولوتو حفظ کنه برات

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌹🌹🌹ب خوشی زایمان کنی گلم

ممنون

خیلی دعا کن برام عزیز دلم

خیلی متشکرم😍🌷🌹

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

کم بگیر نی نی انقد زود بزرگ میشه که کلی وسایل استفاده نشده میمونهتخت دو منظوره نگیر تخت بزرگ بگیرحول ...

دستت درد نکنه عزیزم

تخت بزرگ از همینا ک برای نوجوونیه؟

فداتشم اگه سز بودی حتما پمپ درد بگیر دردتو کم میکنه

دعا کن همه چی اوکی باشه طبیعی انجام شه

کالسکه و کریر و اینا چی نگرفتی؟؟ لازمت نشده؟مبارک باشه عزیزم ب خوشی و سلامتی استفاده کنی

نه کالسکه و کریر نگرفتم الان بچم چارماهشه فقط آغوشی ک خریدم لازمم شد

اگه بارداری هیجانی خرید نکن من خیلی هیجانی لباس میخریدم 

خریدای به درد بخور

تشک انتی ریفلاکس عصای دست من

تو خونه و مهمونی و سفر

جای هر مدل گهواره از این گهواره های بانوج

بالش شیردهی

کریر فقط به عنوان صندلی ماشین به عنوان سبد حمل اصلا نخر

وسایل حمام اصلا نخر با یه تشت ‌‌کاسه هم کارت راه میفته ولی اون ابر حمام بخر

تب سنج خیلی مهمه جنس خوب

لباس فقط زیر دکمه سرهمی فقط برا مهمونی چون دراوردن پاهاش از تو سرهمی خیلی سخت بود مگر اینکه تا ته زیپ داشته باشه

جوراب دارم اصلا چون زود کوتاه میشه

قنداق چسبی اینا صب کن به دنیا بیاد چون ممکنه نخوابه اصلا توش

اره بنظرم و طبق تجربه تخت باید جوری باشه که مادر و بچه هر دو جا بشنمثلا ۶ سالش که میشه بتونی پیشش در ...

خب برای نوزاد زشت نمیشه اونجوری؟

نه کالسکه و کریر نگرفتم الان بچم چارماهشه فقط آغوشی ک خریدم لازمم شداگه بارداری هیجانی خرید نکن من خ ...

مسئله اینجاس اصلا نمیدونم چی بخرم یا نخرم

آغوشی کمرتو درد نیاورد؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز