2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم.پر از انرزی مثبتم.انقد گاهی وقتا میخندم یا کارای شاد میکنم تا مشکلات خودشون با پای خودشون ازم فراری بشن .اما الان دلم گرفته .انگار باید دوباره بلند بشم دلقک بازی دربیارم  

من مشکل زیاد دارم ولی خیلی شاد و پر انرژیم احساس میکنم از مشکلاتم قوی تر هستم و میتونم تحمل کنم خی ...

ولی هرکارکنی احساس میکنم مشکلات خیلی قوی ترن. البته مشکلاتم ونگاه هرکس بهشون فرق داره

من خیلی سختی  مشکلات داشتم و دارم 

ولی بازم نمیزارم ازپا درم بیارن و از همه مهم تر به همسرم خیلییییی انرژی میدم که فکر نکنه خسته ام یا کم اوردم اونم با این اخلاق من روحیه میگیره ، خودم راضیم از خودم 

ولی خوب ادما هرچقدم قوی باشن یه روزایی دپرس میشن و حس میکنن کم اوردن

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من خیلی سختی  مشکلات داشتم و دارم  ولی بازم نمیزارم ازپا درم بیارن و از همه مهم تر به همس ...

چراواقعابعضیا اینقدرمشکل دارن وبعضیام بنظرمیادچقدر راحتن توزندگی یالااقل خیلی مشکلات وفکرمشغولی کمی دارن

واقعاچجوری میشه انرڗی مثبت بودتواون شرایط

خودت بخوای میشه..بالاخره زندگیه و پستی و بلندیاش سخت نباید بگیری متن و فیلمای انگیزشی بخون و ببین 

من کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شینو بهت خیلی پیشنهاد میدم طرز نگاه من ب زندگیو کلا عوض کرد 

وقتی یه مشکل پیش میاد به جای غصه خوردن و زانوی غم بغل گرفتن دنبال یه راه برای حل کردنش هستم

میدونم غصه خوردن یا نخوردن من تاثیری تو اوضاع نداره

اگر هم ازم برنیاد و نتونم حلش کنم صبر میکنم

زمان حلال خیلی از مشکلاته

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
چراواقعابعضیا اینقدرمشکل دارن وبعضیام بنظرمیادچقدر راحتن توزندگی یالااقل خیلی مشکلات وفکرمشغولی کمی ...

واقعا نمیدونم

منو شاید هرکس از دور ببینه بگه هیچ مشکلی نیس ولی واقعا از همه جوره کشیدم 

بازم همیش میگم به امید روزای بهتر 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
خودت بخوای میشه..بالاخره زندگیه و پستی و بلندیاش سخت نباید بگیری متن و فیلمای انگیزشی بخون و ببین&nb ...

کتابشوخوندم مهرساجان.ولی همش کم میارم.احساس میکنم مشکلاتم خیلی بیشترازاطرافیانمه

کتابشوخوندم مهرساجان.ولی همش کم میارم.احساس میکنم مشکلاتم خیلی بیشترازاطرافیانمه

ا پس تو که از خودمونی بابا 😂 فلورانسیا کم نمیارن که هیچ کم نیووردنو درس میدن😉 

نگران نباش میگذره فقط نفس عمیق بکش