2777
2789

تقریبا سر جمع بخوام حساب کنم با لباس و طلا کلا شد ۳۰ تومن

حتی خرج عروسی رو هم خانوادم دادن

خب شما باید ی ساک لباس برات بخرن طلا برات بخرن اگر رسم دارید دو سه تا تکه برقی یا چوبی جهزیه رو باید بخرن

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عهه بعنی عروسی نگرفت؟

خودمو میگم

چرا عروسی گرفتم خرجشو خانوادم داد

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

اینا رو خودم هزینه کردم و خیلی چیزهای دیگه خانواده همسرم کاری که نکردنمرتب هم میگفتن خرج نکن کسی که ...

یا خدا چرا قبول میکردی 

یعنی هیچی طلا نخربدن؟ 

عروسی گرفتن؟

طلا اینا چی چندتا سرویس گرفتن یا تو‌ مناسبتا چیا میاوردت

هیچ مناسبت یا کادو یا خریدی نداشتم هیچی 

دخترایی که خونه باباشون چی دیدن از شوهرشون چیزی نمیخوان

حتی عروسی 

خرید اینا قبلش میرفتین مثلا طلا یا لباس تو مناسبتا طلا اینا میخرن

ما رسممون پول  برای طلا میدن اما قبل عقد و بعد از بله برون

اما برای بله برون چادر و قرآن و حلقه و مانتو و شلوار و کیف و کفش باید خانواده داماد همراه خودشون بیارن

یه حلقه تو بله برون بهت میدن یه حلقه ستم تو محضر

ساعت ست و سرویس و النگو هر زیور الاتی که دوست داری میتونی سرویسو نخری عروسی بخری یه دست لباس کامل بیرونی یه دست خونگی. مجلسی اگر خریدی یه شومیزی ماکسی چیزی یه دستم برای مهنونیای دم دستی 

دمپایی رو فرشیم دلبخواهی

عطر لوازم ارایش من خودم دوست دارم همرو از یه برند بردارم کرمپودر کانسیلر. پرایمر رژگونه میتونی چنتا رنگ بردای. سایه ابرو چشم خط چشم

کانتور رژ بالم لب تینت اگر میزنی لیپ پرایمر 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

چادر و.. هم مونده به خودت

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

وااای خدا چرا قبول کردی عزیزم

مجبور شدم کاری نمیتونستم بکنم

حالا هم خداراشکر دارم طلاق میگیرم