2777
2789
پس انشالله باردار میشی❤️من خیلی وقته

گلم گروه داریم برا اقدامیا میخوایی عضوش شی ؟ ت روبیکاس

ان شاالله دوتامون ب حق خانوم فاطمه زهرا بادار میشم چشم انتظاری خیلی بده

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم گروه داریم برا اقدامیا میخوایی عضوش شی ؟ ت روبیکاسان شاالله دوتامون ب حق خانوم فاطمه زهرا بادار ...

انشالله بله اگه میشه 

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

عزیزممم من براتون دعا میکنم انشالله به زودی نتیجه بگیرین🩷

قربونت بزم مرسی انشالله ❤️

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

قربونت بزم مرسی انشالله ❤️

تاپیکت پست گذاشتم خطا داد،،، نماز استغفار خوندی؟؟؟ ده دقیقه کار داره... معجزه س

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

انشالله هروقت صلاحه بشه☺️🩷

عزیز دلم ممنونم بابت دعای قشنگت برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به حق صاحب این روزا حاجت روا باشی

عزیزدلم مرسییییی مهربون منتظر تشکیل شدن قلب نی نی مم منم از ته دلم برات دعا میکنم🥺❤️

تشکیل میشه فداتشمم غصه نخور اونی ک بچتو بهت بخشیده تا اخرش مواظبشه 

ممنونم حتما دعام کن🥲

تشکیل میشه فداتشمم غصه نخور اونی ک بچتو بهت بخشیده تا اخرش مواظبشه ممنونم حتما دعام کن🥲

انشالله چشم گلم حتماااا، من حس شیشم قویی دارم به دلم شما خوب افتادین یه حس خوب گرفتم ازتون برای شما بهترینا به زودی اتفاق میفته🤗😍