منچ9 مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 عنوان خانما چکارکنم مامانم شفا بگیره😔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 150 پست سرطان داره جلسه اول شیمی درمانی و انجام داد خیلی خیلی حالش بده هم سنش بالاس هم بدنش ضعیفه بخدا دارم دیونه میشم نا نداره حرف بزنه از عوارض شیمی درمانی زخم معده هم داره همه چی نمیتونه بخوره😭خدایا چ امتحان سختیه کمکم کنید دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚 1403/08/27 | 03:54 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 خدا بزرگه انشاالله مادر شما خوب میشه باید قوی باشید چون از دست هیشکی کاری برنمیاد باغصه فقط خودتون نابود میشین به بودنت ایمان دارم خدا جون
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 نه عزیزم معده البته خواهرم خیلی دیر فهمید عزیزم خدا رحمتشون کنه جایگاهشون بهشت باشه دارم با گریه تایپ میکنم خدا برا هیج کس نخواد💔😔 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 خدا بزرگه انشاالله مادر شما خوب میشه باید قوی باشید چون از دست هیشکی کاری برنمیاد باغصه فقط خودتون ... داره جلو چشممون از دست میرههیچ کاری نمیتونم بکنم از شدت ضعف و بیماری نمیتونه حرف بزنه فقط پلک میزنه😭😭😭😭😭😭 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 عزیزم خدا رحمتشون کنه جایگاهشون بهشت باشه دارم با گریه تایپ میکنم خدا برا هیج کس نخواد💔😔 باتمام وجود درکت میکنم به خدا ۹ماه گریه کردم ازخدا خواستم خوب شه منتها خیلی دیر شده بود به بودنت ایمان دارم خدا جون
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 عزیزم خدا رحمتشون کنه جایگاهشون بهشت باشه دارم با گریه تایپ میکنم خدا برا هیج کس نخواد💔😔 ممنون گلم خدا رفتگان شما روهم بیامرزه به بودنت ایمان دارم خدا جون
خانم_نازززى عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 760 من كسى رو ميشناختم سرطان سينه داشت ولى روحيه ش خيلى خوب بود و خوب شدميدونم خيلى سخته ولى يه كارى كنيد روحيه شون بره بالاخودتون هم نذر كنيد انشاءالله شفا ميگيريد
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 باتمام وجود درکت میکنم به خدا ۹ماه گریه کردم ازخدا خواستم خوب شه منتها خیلی دیر شده بود الهی من بمیرم 😭😭😭😭قلبم درد میکنه گریه میکنه درد دارم دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 داره جلو چشممون از دست میرههیچ کاری نمیتونم بکنم از شدت ضعف و بیماری نمیتونه حرف بزنه فقط پلک میزنه� ... بآور کن من ماه آخر به حدیزجر کشید از خدا میخواستم کاش زودتر بره به بودنت ایمان دارم خدا جون
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 من كسى رو ميشناختم سرطان سينه داشت ولى روحيه ش خيلى خوب بود و خوب شدميدونم خيلى سخته ولى يه كارى كني ... اصلا نمیدونه سرطانه که روحیش و ببازه بهش گفتیم التهاب و عفونتهبه خاطر ضعف جسمانی نمیتونه عوارض شیمی درمانی رو تحمل کنه😢😢😢😢این که سنش بالاس هم خیلی تاثیر داره دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 الهی من بمیرم 😭😭😭😭قلبم درد میکنه گریه میکنه درد دارم خدا نکنه گلم انشالله مادر شما خوب میشه خیلیا رو دیدم سرطان سینه داشتن ولی خوب شدن به بودنت ایمان دارم خدا جون
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 بآور کن من ماه آخر به حدیزجر کشید از خدا میخواستم کاش زودتر بره وای خدا راست میگی شیمی درمانی میشد؟ دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 خدا نکنه گلم انشالله مادر شما خوب میشه خیلیا رو دیدم سرطان سینه داشتن ولی خوب شدن نمیتونه نمیتونه نمیتونه عوارض شیمی درمانی رو تحمل کنه 😭😭😭😭😭😭خدا خودش کمکش کنه دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 وای خدا راست میگی شیمی درمانی میشد؟ آره کاش نمیشد کاش باقیافه خودش ازدنیا میرفت به خدا پوست واستخوان شد به بودنت ایمان دارم خدا جون
آیسوداخانوم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 432 نمیتونه نمیتونه نمیتونه عوارض شیمی درمانی رو تحمل کنه 😭😭😭😭😭😭خدا خودش کمکش کنه میدونم شیمی درمانی خیلی سخته خیلی به بودنت ایمان دارم خدا جون
منچ9 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12703 آره کاش نمیشد کاش باقیافه خودش ازدنیا میرفت به خدا پوست واستخوان شد اخ عزیزم قلبم به درد اومد الهی بمیرم چقدر سخته شیمی درمانی 😭😭😭😭😭خدا رحمتشون کنه خدا همه مریض هارو شفا بده دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚