2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کسی از دلار سر در میاره ،من یه مقدار دلار دارم می‌خوام بفروشم ،اطلاع دارید چقدر از قیمت روز کم میکنن ...

شنیدم میگن دلار قراره حدف بشه نمیدونم چقدر صحت داره این حرف

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
شوهره من وقتی میره سوپر مارکت اینجوری گیر میکنه مثلا دارم میز میچینم غذا بخوریم میگه برم یه ماست بگی ...

وای اصلا من حس میکنم واسه مردا گذر زمان بی‌فایده‌س

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

منم براش نوشتم تویی که فرق آرکوپال اصل با فیک رو نمیدونی لطفا از ظرف و ظروف تاپیک نزن حتی نمیدونه آر ...

نمیدونم بحث سر چیه ولی جدیدا آرکوپال گرفتم فقط چون تعداد مهمونام زیاده عین شیشه نازک باید خیلی مواظب باشم تا مو برنداره یعنی جنسش افتضاحه

مامان خودم آرکوپال نداره فقط گل سرخ داره چینی ازون قدیما یعنی کلا ظروفش چینیه

مادرشوهرم آرکوپالهاش خیلی جنسشون خوبه

اصلا پشیمونم ازینکه اونهمه پول دادم واسه جنس مزخرف

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یعنی چی حذف بشه!!! مگه میشه 🙄

نمیدونم منم شنیدم که واحد پول جهانی قراره اجرا بشه 

میگم که نمیدونم فقط شنیدم