2777
2789

اره داییم و زنداییم ۲۰ سال پیش فوت کردن و دوتا دختر و یه پسر دارن دختراش ناخنکار و لیزرکارن پسره هم پزشکه تازه ازدواج کرداه خودهرش هم ازدواج کرده اون یکی هم مجردی زندگی میکنه و خرجشو داداشش میده مشکلی ندارن فقط خیلی تنهان و افسرده با کسی رفت و امد نمیکنن 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مرگ که دست خود آدم نیست

به نظرم بدتر از مرگ طلاقه

یکی بهم گفت همکلاسیش براشون تعریف میکرده

مادر پدرم خیلی دوستم دارن

همه چی برام میخرن

ظهر برم خونه آب میوه بدست منتظرمن

اوه کلی از این حرفای قشنگ

اون یکی که برام تعریف کرد 

گفت من میدونم که پدر مادرش طلاق گرفتن 

هر کدوم برای خودشون زندگی دیگه ای دارن

وایشون با مادر بزرگشه

به معنای واقعی شکستم

ناراحت شدم

کاش حداقل سرنوشتهایی که دست خودمونه رو درست راهبری کنیم 😢😔

مرگ دست ما نیست

دختره رویاهاشو میگفته

فانتزیاشو

سرنوشتی که دوست داشته داشته باشه 

یکی از اقواممون مادر پدرش تو سه سالگی جدا شدن 

پدرش مشکل روانی داشت و کلا هم یه مقدار کم عقل بود و بچه رو نداد به مادر با اینکه مادر میخواست بچشو 

بچه طفلی آواره شده بود 

حتی تو یه سالگی بچه رو تنها ول میکرد چند ساعت تو خونه و میرفت بیرون 

بچه درس خوند طوریکه خط به خط کتابهاشو حفظ بود 

بزرگتر شدخودش رفت پیش مادرش 

الآنم ازدواج کرده و اونطور که میگن همسرم درس خونده و زندگی خوبی داره شکر خدا

اتفاقا مرگ غم انگیزه طلاق گاهی راه نجات و روزنه خوشبختیه عزیزم

نه برای همه

وقتی برام تعریف کردن 

که هر روز کلی از این فانتزیا برای هم کلاسی هاش تعریف می‌کنه.درصورتی که هر کدوم از همکلاسی ها میدونن

ایشون با مادربزرگشه

وبه حرفاش گوش میدن

به روش نمیارن

میدونی اگه یه خورده شیشه دار

یه دفه به روش بیاره

چه این دختر می‌شکنه 

خیلی براش ناراحت شدم خیلی

برای شما هم صبر آرزومندم و عاقبت بخیری

دوست عزیز

دو تا رو ندیدم از دست بده اما دیدم که پدرش رو تو سن کم از دست داده و آدم عجیبیه،،خیلی عجیب از نظر شخصیتی چه جور بگم انگار از دنیا کینه داره و دنبال انتقامه،،یه بار می گفت من از جلوی در بیمارستانی که پدرم فوت شده رد میشم نگاه نمی کنم،،زنش میگه که انتظار داره دائم بهش محبت کنی نمی دونم چه جور بگم انگار از دست دادن پدرش خودخواهش کرده یه جوری خلا براش ایجاد کرده که چون پدر ندارم چون محبت پدر ندیدم پس باید لب ریز از محبت بشم و حرف،،حرف من باشه و محبتم نکنم بقیه منو باید درک کنن فقط.

درد و غم از آدما انسانای متفاوتی می سازه این آقا که من میگم از نبود پدرش یه آدم متفاوت شده!!!!

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

نه برای همهوقتی برام تعریف کردن که هر روز کلی از این فانتزیا برای هم کلاسی هاش تعریف می‌کنه.درصورتی ...

منم همش از این دروغا و فانتزیا برای دوستای مجازیم تعریف میکنم برای کسایی که منو نمیشناسن

بچه ی دختر عمم ،۹سال مادرش سرطان داشت یعنی کل بچگیش مادرش مریض بود بعدم فوت شد تا وقتی مادرش زنده بود همش بچگی پیش هم بودیم درسخون بود نابغه ی فوتبال بود بعد فوت مامانش افسردگی حاد گرفت جوریکه سالی یبارم نمیدیدیمش الان ۲۰سالشه و سربازه 😞

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید