2777
2789
عنوان

عقده ای شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 42 پست
از بس این چند وقت تایپک طلاق وکتک کاری خوندم افسردگی گرفتم

عزیزم اکثر تاپیکای اینجا سره کاریه زیاد جدی نگیر 

با شاد بودن،زیبا بودن،رنگی بودن،خندیدن،رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت،کافیست خوب باشیم و انسان... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می گن نباید خوشبختی رو جار زد😄

من عشق اول واخرهمسرم بودم خیلی پولداریم بچمم خیلی اروم و سربه راهه مادرشوهرم وخانوادش محبتی نبوده که نکرده باشن به من همیشه شرمنده بزرگوازی وخانمی مادرشم 😂😂😂😂دقیقا همررررررووووووو ازدم دروغ گفتم همروبرعکس بخونید

کاش میشد همیشه از صفات خوب شوهر وخانوادش تایپک بزنیم 

من تاپیک نزدم ولی همیشه گفتم مادرشوهرم حرف نداشت وخواهر شوهرمم سرش تو زندگی خودشه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

وای نه چشم میخوریم😄خب روحیت حساسه نیا نی نی سایت اینجا کلن درباره مشکلات کاربرا وگره گشایی از مشکلاتشونه دیگه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
وای نه چشم میخوریم😄خب روحیت حساسه نیا نی نی سایت اینجا کلن درباره مشکلات کاربرا وگره گشایی از مشکلا ...

خب یعنی تا کی باید ادما فقط از بدبختیشون بگن

زندگی میچرخه عین یه تاس یه روز حکم میکنی ویه روز التماس
خب یعنی تا کی باید ادما فقط از بدبختیشون بگن

تا وقتی بدبختی دارن😃😂😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

ادما باید نقاط خوب زندگیشون پررنگ کنن باید خوبی ادمارو ببینن خوبی زندگیشون اگه فقط بخوان از غم و غصه بگن ک زیاد میشه وکم نمیشه

زندگی میچرخه عین یه تاس یه روز حکم میکنی ویه روز التماس