2777
2789
عنوان

دوستام میگن با پسر بریم بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 41 پست

ینیییی چی ۱۶ساله دوس پسر داره اونم باهاش میره بیرووووون خدایااااا

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو به نظرم که چشم و گوشت باز شه اما حس کن اون یه دختره غریبس همین

16سالشه. اگه بره و اتفاقی بیفته شما مقصری

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

آره نخاستم ازش پنهون کنم

افرین به تو.  هیچ دوستی بهتر از مادر نیست

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

عزیزم باید اینو قبول کنی که جامعه از دختر و پسر تشکیل شده اینایی که نظر دادن گفتن نرو و ارزشت میاد پایین و فلان رو اصلا درک نمی کنم 

به نظرم اگه دختر و پسرایی که باهاشون میخوای بری بیرون بچه های بدی نیستن هیچ ایرادی نداره ولی حتما اولش جوانب و بسنج

نههه اصن همچین چیزی نیست،میدونن من اصن ازین ادما نیستم

اگه نیستی نرو 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اصلا ب هیچ وجه نرو 

یکی رو میشناختم تو محلمون براش همین اتفاق افتاد دختره دومی گفته بود بیا با دوسپسرم بریم بیرون بعد تو اب میوه ی دختره اولی دارو بیهوشی ریخته بودن و دوسپسره ب دختره اولی تجاوز کرده بود نگو پسره تو کف دختره اولی بوده ب دختر دومی ک دوسدخترش هم میشده گفته اینو برا من جورش کن ک کارشو بکنم ....

ابروی اون دختر اولی رفت بعدم شوهرش دادن ب ی ادم سن بالا باباشم سکته کرد بیچاره فوت کرد