راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همه مشکل داریم ولی قوی شو و با مشکلت بجنگ خودکشی اشتباهه بعدش اگه نمیری یه معده داغون یه بیماری جدید میگیری مرگ با خودکشی هم اصلا قشنگ نیست خدا سر کسی نیاره...یه بنده خدا خودکشی کرده بود وقتی مرد غسل که دادن هر چی میشستن یه ماده سیاه از دهنش در میومد خون دماغ چشم گوش بند نمیومد یه مرگ وحشتناک دردناکه
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
هیچی یه خواستگار داشتم فامیل بود ردش کردم چون با پسره بهم نمیخوردیم الان خانوادم میگن بین ما رو بهم ...
برات مهم نباشه بلاخره تو اونجا مهمونی و آخرش میری سر زندگی خودت الان هر چی دلشون میخواد بزار بگن
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
این فقط یه روزه بده نه زندگی بعد نفس بکش . بفهمی چه کارایی ازت بر میاد یه زار هم فکر خودکشی نمیکردی . خانواده امروز خرجتو میده زورش بهت میرسه یروز رییس خودت میشی هرکی هم باعث ناراحتی شده جدی پشیمون میشه
بحث اینه خانواده خودم دارن بهم سرکوفت میزنن غریبه نیستن🙃
همون فهمیدم خانوادته اونا سرکوفتت میزنن ب فمر مرگ نباش بفکر لج دراوردن باش اینطوری بهتر از مرگه بخدا راست میگم شاید خودتم گناه خودکشی رو بدونی و اینو هم شاید بدونی خودکشی گناه کبیری نابخشوندیه پس فک نکن از عذاب خلاص میشی تازه میری تو یه بخشی از عذابایی ک تمامی نداره تحمل یه سوختن انگشتتو نداری پس چطور اون دنیا دستپنجه نرم میکنی؟