2777
2789
عنوان

چی بپوشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 34 پست
منم مثل تو خجالت میکشیدم ولی ب مرحله ای رسیدم که حتما  مامانم یا مادرشوهرم باید کمکم میکردن تا ...

دقیقا اصلا تو بیمارستان یکی از پرستارها میاد بهت آموزش میده

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اون روزای اول اگه برم خونه مامانم . مامانم و خواهرام و مادر شوهرم پیشمن همش . میشه بهشون گفت برن بیر ...

باید کمکت کنن اون زمان که شد دیگه این مسئله برات ذره ای مهم نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون روزای اول اگه برم خونه مامانم . مامانم و خواهرام و مادر شوهرم پیشمن همش . میشه بهشون گفت برن بیر ...

خودت که میتونی بری یه اتاق دیگه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

دیگه اونا رو بی خیال شو . از اونا نمیتونی بپوشونی . حتما حتما هم به کمک نیاز داری . واقعا شیر دادن اولش سخته تا خودت و بچه بتونید خوب یاد بگیرید و راحت باشید

البته کاور شیردهی هم گرفتم ولی میترسم اون روزای اول نشه استفاده کرد . اصن خیلی استرس این قضیه رو دار ...

دخترخاله من هم مثل شما بود، بچش که به دنیا اومد سینش سفت شده بود و بچش شیر نمیخورد، دیگه تقریبا کل زن های فامیل 1دور سینه هاشو ماساژ دادن   دیگه خجالتش ریخت

منم مثل تو خجالت میکشیدم ولی ب مرحله ای رسیدم که حتما  مامانم یا مادرشوهرم باید کمکم میکردن تا ...

من که همش دارم دعا میکنم زایمان طبیعی و بدون بخیه داشته باشم که خودم بتونم کارهامو بکنم . به شوهرم هم گفتم که واسه زایمان هر وقت که رفتیم بیمارستان هیچ کس رو خبر نکن !نمیدونم میشه یا نه !

😁😁😁بیاین اینجا
من که همش دارم دعا میکنم زایمان طبیعی و بدون بخیه داشته باشم که خودم بتونم کارهامو بکنم . به شوهرم ه ...

چقد سخت میگیری

شما ک از پیدا بودن سینه میترسی چطوری میخوای طبیعی زایمان کنی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من که همش دارم دعا میکنم زایمان طبیعی و بدون بخیه داشته باشم که خودم بتونم کارهامو بکنم . به شوهرم ه ...

تو فکر کنم مشکل داری هاااا ببخشید البته

مگه میشه ادم تنها بره بیمارستان تو اون شرایط حتما باید کسی کنارت باشه هم از نظر روحی و هم جسمی به همراه نیاز داری چه بهتره مامانت باشه

اصلا اصرار نداشته باش که خودت همه کارها رو بکنی . واقعا از کمک اطرافیان استفاده کن و تا میتونی استراحت کن . زایمان کار کمی نیست . اگه کمک داری حتما استفاده کن . 

من برای بچه دومم که سزارینی بودم هیچکس پیشمون نبود . خودم و شوهرم و بچه اولم بودیم . از پس همه چیز هم براومدم . ولی اگه آدم کسی رو برای کمک داره چرا استفاده نکنه

دخترخاله من هم مثل شما بود، بچش که به دنیا اومد سینش سفت شده بود و بچش شیر نمیخورد، دیگه تقریبا کل ز ...

بنده خدا چقدر اذیت شده . البته اگه عادی برخورد کنن خوبه . ولی متاسفانه فامیلای ما عادی برخورد نمیکنن 

😁😁😁بیاین اینجا
چقد سخت میگیری شما ک از پیدا بودن سینه میترسی چطوری میخوای طبیعی زایمان کنی؟

من با فامیل مشکل دارم . آخه بعدش میشینن صحبت میکنن که فلانی سینش اینجوری بود و نتونست شیر بده یا سینش فلان بود و ... . خلاصه سینه ی طرف میوفته سر زبونا   

😁😁😁بیاین اینجا
تو فکر کنم مشکل داری هاااا ببخشید البته مگه میشه ادم تنها بره بیمارستان تو اون شرایط حتما باید کسی ...

مامانم اینجوری بوده . حتی سر خواهرم که خودش تنها رفته زایمان کرده یعنی بابامم نبوده !!

😁😁😁بیاین اینجا