2777
2789
عنوان

این چه وضع سایته

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
چرااا من هرموقع گذاشتم خدایی حذف کردن

دیگه تا حالا شانس آوردی 

برای من که چندین بار  رد شده 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بگمتا اگ روزی ک تعطیل رسمی باشه هم حذف نمیکنن

نه عزیزم  خودم حواسم هست همه ی موارد حذف را رعایت کرده بودم . 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دقیقا کارو به اینجا رسوندن که برای تاپیک زدن کلی باید فکر کرد که ارزش اعصاب خوردی بعدشو داره یا نه

چون اکثرا تاپیکا تو پربازدیدی میرن و باعث جذب مخاطب میشن واسه همین سختگیری میکنن برای حذف تاپیک

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

ای بابا هرموقع حذف نکرد تگش کن😅

جواب نمیده که 

کلا دیگه فقط پشت صحنه اس  .اصلا توی تاپیک ها نمیاد 

قبلا به خانم تهرانی معترض می‌شدیم  دیدیم فایده ای هم نداره . منم گاهی یه تاپیک را چند بار برای حذف میفرستم تا بیینم کی بالاخره پاک میکنه

زیاد هم برام مهم نیست که کسی ببینه  ولی خودم از پاک کردن خوشم میاد .دوست دارم صفحه ی موضوعاتم خالی بشه. 

توی گوشیم هم هر چند وقت یکبار خیلی چیزا را پاک میکنم

جواب نمیده که کلا دیگه فقط پشت صحنه اس .اصلا توی تاپیک ها نمیاد قبلا به خانم تهرانی معترض می‌شدیم ...

پس پیام بده بهش بگو چرا هرموقع تاپیک میزارم پاک نمیکنید 

تو این سایت اصلا ب حقوق کاربرا احترام نمیزارن حتی حذف تاپیک هم با خودمون نیس 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

پس پیام بده بهش بگو چرا هرموقع تاپیک میزارم پاک نمیکنید تو این سایت اصلا ب حقوق کاربرا احترام نمیزار ...

جواب نمیده .

آره متاسفانه خیلی عوامل سایت حقوق کاربرا رو نادیده میگیرن

عالی تر شد😐

سلام

به niniyar_3 بگین تا چک کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.