2777
2789

میوه و شیرینی و شربت

تو بعضی مولودی ها کیک هم میدن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای ولادت ها واعیادبرای هر نفر ی پیش دستی داخلش ی کیسه فریزر تاشده ۳تاشکلات سه نوع میوه ی مختلف مثلا سیب وخیار ‌موز یا هرمیوه ی دیگه ای..دوتا شیرینی مختلف البته میوه های خیلی درشت نه ها جا نمیشه توش..ک هر کی خواست بخوره نخواست باخودش ببره

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

چای وشربت هم میدیم گاهی جای شربت بستنی....

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
مامانم میگه شام هم بده ولی تواناییش نیست نظرتون چیه؟ اگه باید باشه ونباشه زشته بدم؟

نه عزیزم فک نکنم نیاز باشه...

مامانم میگه شام هم بده ولی تواناییش نیست نظرتون چیه؟ اگه باید باشه ونباشه زشته بدم؟

نه اجباری نیست . اکثرا شام نمیدن 

حداقل اونهایی که من دیدم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اهان.اینجور پذیرایی کنم.مرسی گلم

فدات بشم قبول باشه...التماس دعا