2777
2789
عنوان

بچه ها من دوباره...

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينجوري كه سرد ميشه ازم هزار تا فكر ميكنه

اگه مقصر توبودی چرا کوتاه نیای?واسه چیزای بیخودی زندگیتوخراب نکن براش ناز کن ودلشوبدست بیار

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
اگه مقصر توبودی چرا کوتاه نیای?واسه چیزای بیخودی زندگیتوخراب نکن براش ناز کن ودلشوبدست بیار

اول به نظر من اون مقصر بود عصبيم كرد 

ي كاري كرد منم مث خودش باهاش رفتار كردم عصبي شد از همونجا شروع شد 

بزار یکم بگذره. حداقل یکی دو روز . بعدشم پیام بده . اینجوری بهتره. خجالتم نمیکشی

با اين دوري ميترسم بدتر شه بعد بگه بعد دو روز اومدي ميدونم اينا رو ميگه 

مردا اکثرا زود جوشن ولی اگه خانوم بدونه چطور تو اون شرایط رفتار کنه مردش هم آرومتر میشه بعد خودش از زنش عذر خواهی می کنه هر وقت همسر من عصبانی میشد من هیچ واکنشی نشون نمی دادم تا آروم بشه بعد خودش میومد سمتم😊

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
پس عکس پروفایلت چی؟🤔🤔

خب دوسش داشته الان ازش عصبانیه. بعضی کاربرا هم دیدم اینجوری گفتن مثلا امضای استاتر عاشقانه بوده گفتن پس چرا به شوهرت بد و بیراه میگی امضات خلافشو نشون میده. بابا طرف میاد تایپک بزن دیگه نباید پروفایل و امضاشو هم تغییر بده که.

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
اول به نظر من اون مقصر بود عصبيم كرد  ي كاري كرد منم مث خودش باهاش رفتار كردم عصبي شد از همونج ...

من یه مدت بود بیخودی مثل الان شما عصبی میشدم اما یاد گرفتم خودمو عوض کنم ورفتارم روتغییر بدم شوهرم هم هرروز بیشتر وبیشتر دوستم داره اما اونجوری دیگه داشت ازم خسته میشد سعی میکنم اصلا عصبانی نشم ومثل یه زن رفتار کنم نه مثل یه مرد

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖