2777
2789
از خودش بپرس چرا منو میزنی جانم

نزدم که😂

جدی پرسیدم

حدی بودنم زیادی شد یهو🌷

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودش بزرگ بشه

اهان پس خودش بزرگ بشه من گفتم عکسش بزرگ کنی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

منظورمه چون سیاهی چشماش کوچیکه شاید بزرگ بشه ترسناک بشه

من بچتون ندیدم استارتر ولی بچه تا بزرگ بشه کلی اعضای صورتش حتی هیکلش تغییر میکنه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نه عزیزماخه همه بهش میگن چش سفیدخسته شدم بخدا فکر میکنم بزرگ بشه و پوستش سبزست ترسناک بشه

اصلا اینطور نیست پسر من چشماش درشت بود و سیاهی چشمش خیلی زیاد بود انگار بیشتر سیاهی بود تا سفیدی الان نه چشماش درشت هست نه ریز اصلا کلی عوض شده اول دنیا اومدنیش چشمش درشت بود بیشتر صورتش چشم بود و پوستش سفید الان شده شکل خودم گندمی و چشم متوسط بینیشم خیلی ریز و قلمی بود الان بینیش بزرگتر و یه کم پهن شده

با اجازه استارتر.

کمک به جلوگیری از ت ج ا و ز به کودکان.

کودکان بین 7 تا 13 سال آسیب پذیرترین افراد در برابر سوء استفاده جنسی در دوران کودکی هستند.

مراقب این نشانه ها در کودک باشید

•  پرهیز از تماس فیزیکی
  •  تلاش برای فرار
  •  خونریزی یا کبودی اندام تناسلی
  •  خون روی لباس زیر (یا لباس زیر پاره شده)
  •  تغییر در وضعیت بهداشت فردی کودک (مانند استحمام مکرر یا عدم استحمام)
  •  مشکل در راه رفتن یا نشستن
  •  عفونت های قارچی مکرر
  •  درد یا سوزش در ناحیه تناسلی
  •  علائم افسردگی
  •  علائم اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)
  •  فوبیا یا ترس های ناگهانی
  •  مشکل ناگهانی در مدرسه

سیاهی چشاش خیلی کوچیکه بهش میگن چش سفید

کی گفته این طبیعی بود😐😐😐

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

عکس گذاشتم

اره ولی من ندیدم عزیزم اشکال نداره نگرانش نباش بچه تا بزرگ بشه کلی تغییرات تو صورتش بوجود میاد به حرف بقیه اهمیت نده

عکس الان میزارم دیگه

باشه بذار عزیزم