2777
2789
عنوان

کیا IUD دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
برای دختر عمه من گم شد اصلا نبودش حتی ام ار آی هم داد 😂😂

وااا

شاید در اومده افتاده متوجه نشده 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپول جلوگیریه ۳ ماهه هست

چراآمپول آخه حالافهمیدم بخدااینقدرعوارض داره ممکنه دیگه بچه دارنشین نزنین خیلی بده تمام اعصاب روانوخلقوخوتون عوض میشه صرف نظرکنین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه نبودش باردارشد رفت معاینه دیدن نیست رفت ام آر ای طفلک همون بچه اشم سقط شد اما باز دوباره باردارشد ...

شایدبدگذاشتن براش شایدم بایدموظبت میکرده که نکرده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چراآمپول آخه حالافهمیدم بخدااینقدرعوارض داره ممکنه دیگه بچه دارنشین نزنین خیلی بده تمام اعصاب روانوخ ...

عزیزم می‌خوام بچه رو دیگه چکار 

با اینکه می‌دونم کلی عوارض داره ولی همین جوری پیش برم یهو ناخواسته باردار میشم.. اونوقت بدتره.

قرص هم که تا حالا نخوردم بلد نیستم اصلا 

عزیزم می‌خوام بچه رو دیگه چکار با اینکه می‌دونم کلی عوارض داره ولی همین جوری پیش برم یهو ناخواسته با ...

الان نخواستین شایدچندسال دیگه پشیمون شدین بخداخیلی عوارض داره حداقل شماهم برین دستگاه بزارین این خیلی بهتره اوناخیلی عوارض داره

الان نخواستین شایدچندسال دیگه پشیمون شدین بخداخیلی عوارض داره حداقل شماهم برین دستگاه بزارین این خیل ...

از دستگاه وحشت دارم شوهرمم مخالفه ...‌‌‌‌

گفتی دو دل شدم اصلا دیگه جز قرص روش دیگه ایی نیست 

از دستگاه وحشت دارم شوهرمم مخالفه ...‌‌‌‌گفتی دو دل شدم اصلا دیگه جز قرص روش دیگه ایی نیست

قرصم خیلی عوارض داره آدموچاقوبدریخت میکنه تخمدان هاروتنبل میکنه ولی ازآمپول بهتره

دستگاه این همه دارن میزارن بااون عوارضش خیلی کمتره بادکترمشورت کن اماخواهشاآمپول نزن خیلی بده خیلی عوارض داره

قرصم خیلی عوارض داره آدموچاقوبدریخت میکنه تخمدان هاروتنبل میکنه ولی ازآمپول بهترهدستگاه این همه دارن ...

ممنونم عزیزم 🙏🌹

دیگه واقعا با اینایی که گفتی ترسیدم 🤭 نمی‌زنم تا ببینم چی میشه.

ممنونم عزیزم 🙏🌹دیگه واقعا با اینایی که گفتی ترسیدم 🤭 نمی‌زنم تا ببینم چی میشه.

نزنین خواهشاعوارض داره

مشهدی هستین؟ من آدرس یه دکترفوق تخصص زنان دارم خیلی خوبه برین مشورت کنین یه راهی جلوپاتون میزاره که عوارض نداشته باشه