2821
2789
فدات شم مرسی بابت جواب دادنت خیلی خوب جواب دادی ❤️

قربونت عزیزم 

میگم دوبار نمونه گرفتن ازتون ؟

باید ۳ روز از نزدیکی بگذره روزم چهارم ازمایش داد 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در اصل حرکت پیشرونده سریعش که مهمتره باید بالا باشه : که ۱۲ درصده .. برای بار دوم که نمیدونم شستشو داده یا نمونه دیگه ای ازتون گرفتن ، شده ۳۵ درصد .. 

تو برگه ازمایش همسرم نوشتن aبالای ۲۵ درصد باید باشه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پنج روز از نزدیکیمون گذشته بود

بین ۲ تا ۵ روز باید از اخرین رابطه گذشته باشه که بهتره ۳ روز بگذره روز ۴م ازمایش داده بشه .. فکر کنم منظور شما این بود ۴ روز از نزدیکی گذشته بود و روز ۵ ازمایش داد همسرتون که باز خوبه..

حالا اگر خودتون مشکلی ندارید که از نظر من میتونید طبیعی باردار بشید 🤔 برا بالا بردن تحرک هم که دارو میدن دکترا 

نه ۵ روز گذشته بود صبح روز ۶ رفت آزمایش داد

ب دکتر بگید شاید مجدد بگه ازمایش بدید .. هرچی فاصله تا ازمایش بیشتر بشه کیفیت اسپرم میاد پایین 

البته این ازمایشم بد نبود نمیشه گفت عالی ولی خوب بود