2777
2789

خب اگ مورد خوبیه

قبول کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مورد خوبیه ولی من ترم یکم مامانم دخل مو میاره اول کاری😂😂

ببین اگ دورش دختر زیاد نیس

ولی چون ترمکی قبول نکن

بذ یکم بگذره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ببین اگ دورش دختر زیاد نیسولی چون ترمکی قبول نکنبذ یکم بگذره

😂🤕ترمک😂😂

دورش دختر نیست ولی دختر عموش ک قبلا رلش بوده و خیلی وقته کات کردن همکلاسیمونه

😂🤕ترمک😂😂دورش دختر نیست ولی دختر عموش ک قبلا رلش بوده و خیلی وقته کات کردن همکلاسیمونه

یا قمر

واس خاطر ارامش اعصابتم ک شده ازش دوری کن

کلا بذ زمان بگذره

رل نزن الان ب نظرم

یا قمرواس خاطر ارامش اعصابتم ک شده ازش دوری کنکلا بذ زمان بگذرهرل نزن الان ب نظرم

😂😂🤕باشع مقاومت میکنم 

ولی اونم دیگه درخواست نمیده ۴ باره😢🚬

😂🤕ترمک😂😂دورش دختر نیست ولی دختر عموش ک قبلا رلش بوده و خیلی وقته کات کردن همکلاسیمونه

کاش وارد رابطه نشی خیلی سخته قوم خویش باشن من کشیدم ک میگم دیشب شوهرم زیر دوش حموم اهنگ میخوندم خداحافظ عشق بچگیم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز