2777
2789
عنوان

امشب شوهرم به شوهرخالم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست
ولی اگه قبول نکردن شاید دوست ندارن شما هم برین واسه شام و ناهارهر رفتی آمدی هم داره دیگه

نه ،راهشون دوره اینطوری نیستن 

امروز مادربزرگم مجلس حضرت زهرا داشت واسه اون اومدن

شینقیلی نانای نانای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا به حساب خودش خواسته تعارف کنه 

شوهر منم از این حرفا زیاد میزنه 

فکر کن به طرفی که تو عمرمون اصلا شام ک ناهار خونش نرفتیم  (طرف مثلا ما رو یه تعارف میزنه) برمیگرده میگه  ما زیاد اومدیم مرسی شما بیایین 

یا میگخ اومده حساب کن 

مثلا به حساب خودش خواسته تعارف کنه شوهر منم از این حرفا زیاد میزنه فکر کن به طرفی که تو عمرمون اصلا ...

😩😩😩😩😂😂😂هنوز عادت نکردم ب حرفای شوهرم اخه تازه ازدواج کردیم 

خدایی مرد با احترامیه ولی گاهی یه چیزایی میگه پشمام میریزه

شینقیلی نانای نانای

فک کنم هیچکس متوجه منظورشمانشدکه منظورتون سوتی بوده،فک کردن از لحاظ تعارف میگید،ذهنمون مریضه😂

اره منم از اون جنبه زشتش میگم وگرنه تعاارف رو نمیگم

شینقیلی نانای نانای

خب چی گفته مگه؟حرفش بد نبوده واقعا الکی حرف درست نکن

اقااا😂😂😂 نمیگم حرف بدی زده 

یه جوری بوده 

گفته همیشه ما میایم میخوریییییم یه بارم شما😂 

شینقیلی نانای نانای

😩😩😩😩😂😂😂هنوز عادت نکردم ب حرفای شوهرم اخه تازه ازدواج کردیم خدایی مرد با احترامیه ولی گاهی یه ...

ببین عادتم نمیکنی  من هنوزم که هنوزه  حرص میخورم از حرفاش ... به هرکی زنگ میزنه  تهش که میخواد قطع کنه میگه سمت ما بیایین  یه پنج شنبه جمعه بیایین

نترسید ما نمی‌آییم  هرهرهر  میخنده  

بیام دنبالتون؟ تو رو خدا بیام ؟؟ 

گاهی میبنی یارو تعارف رو قبول میکنه میگه باشه آخر هفته ی بعدی میاییم 

خدا  شاهده  همیشه همینه 

اقااا😂😂😂 نمیگم حرف بدی زده یه جوری بوده گفته همیشه ما میایم میخوریییییم یه بارم شما😂

😂😂😂

نه بابا چون گفته یه بارم شما بمونید زشت نبوده اگه میگفت یه بارم شما بخورید زشت میشد

2790
2778
2791
2779
2792