گلبرکه مدیر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 330 عنوان سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست شما تو خونه به خودتون میرسید در مقابل همسر ؟همیشه؟ دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید.. 1403/08/25 | 19:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10595 منم مرتبم ولی فانتزی اینا زیاد نه .حس میکنم خیلی شل گرفتم تازه عروسم مثلا 😅 خوشبخت باشی عزیزم چند روزه ازدواج کردی😘😍من ۱۰ روز عروسی کردم🤪😍 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
گلبرکه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 330 شل نگیر خواهرم 😂 وای من راحتم ولی دیگ زیادی😅 دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9708 نه عزیزم میگم این همه خودم خشگل میکنم ارایش میکنم میگ مگ نگفتم ارایش نکن خودت خشگلی اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
گلبرکه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 330 خوشبخت باشی عزیزم چند روزه ازدواج کردی😘😍من ۱۰ روز عروسی کردم🤪😍 یه سال تقریبا دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10595 یه سال تقریبا خوشبخت باشی قشنگم😘 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
گلبرکه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 330 میگم این همه خودم خشگل میکنم ارایش میکنم میگ مگ نگفتم ارایش نکن خودت خشگلی شوهر من میگه بدون آرایش مظلوم میشم😅 دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
گلبرکه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 330 خوشبخت باشی قشنگم😘 همچنین 💓 دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..