2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 21 پست
منم مرتبم ولی فانتزی اینا زیاد نه .حس میکنم خیلی شل گرفتم تازه عروسم مثلا 😅

خوشبخت باشی عزیزم چند روزه ازدواج کردی😘😍

من ۱۰ روز عروسی کردم🤪😍

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم

میگم این همه خودم خشگل میکنم ارایش میکنم 

میگ مگ نگفتم ارایش نکن خودت خشگلی 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خوشبخت باشی عزیزم چند روزه ازدواج کردی😘😍من ۱۰ روز عروسی کردم🤪😍

یه سال تقریبا

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..
یه سال تقریبا

خوشبخت باشی قشنگم😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

میگم این همه خودم خشگل میکنم ارایش میکنم میگ مگ نگفتم ارایش نکن خودت خشگلی

شوهر من میگه بدون آرایش مظلوم میشم😅

دارم هر روز قوی تر میشم این یه قول بین خودم و خداست به خواسته هام قراره برسم 🌅چون باید برسم باید..