عزیزم افسردگی رو با تغییر دادن خوراکی و غذا و در اجتماع بودن میشه تا حدودی برطرف کرد
لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چطور خودتو تغییر دادی؟؟ چکارهای برای حال خوبت انجام دادی؟
روزمو هرروز با یه اهنگ شاد شروع می کردم خداروشکر میکردم بابت همه چی سعی میکردم ذهنم رو مجاب کنم که خوشبختم با اینکه اینجوری نبود از خدا کمک خواستم که واقعا بهترین مشاور و روانشناسه
مثلا تو شیرخوارگاه و جایی ک باید کودکان بی سرپرست هستن نمیتونی کارکنی اونم اگه بفهمن و درمان نشی .
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
سلام چارت تولدت تفسیر کن من اینجا دارم به همه میگم بخدا خیلی بهتون کمک میکنه انگار رفتی پیش یه روانشناس که خودش کامل می شناستت و راه درمان هم داره برات بزن تو گوگل تعادل کیهانی راجبش بخون