2789

بیست دقیقه دیگه ازمون استخدامیه ولی نرفتم حال نداشتم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

داداشم آماده شد،سروصدا شد بیدار شدم

سلاممم صبح بخیر 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلاممم صبح بخیر 😂

سلام عشقم 

صبح توهم بخیر ❤️

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

بیست دقیقه دیگه ازمون استخدامیه ولی نرفتم حال نداشتم

پس چرا بیدار شدی 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من از ساعت ۵ که بیدارم 

خواب از ساعت ۱۲ یک الی ۴و نیم الی ۵ نهایتش 

کلا همینجوریم

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

پس چرا بیدار شدی 😂

از دلدرد پریودی🤧

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

مرسی فدات شم🤍

😘😘

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

از دلدرد پریودی🤧

الهی 

ایشالا سریع تموم بشه که میدونم تموم بشو نیست😂

اخه منم عقدم

عوضی دیشب کنسرت بود کنسرت رفتتی تصویری می گیره باهام دیگه نتونستیم صحبت کنیم شب دیروقت قراربودبرگرده بهم گفت بخواب صبح زنگ می زنم زنگ نزده هنوز منم دلم تنگ شده داشتم گریه می کردم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

الهی  ایشالا سریع تموم بشه که میدونم تموم بشو نیست😂

یائسگی_هم_آرزوست# 😂

جررررر😂😂😂

🤣🤣