2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردو اولش مخالف بودیم چون کار سخت و خیلی استرسی ایه برای بزرگسالان چه برسه نوجوان. ولی انگار هوش مال ...

موفق باشید عزیزم❤️.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
بالای ده تومن حداقل ۳۰ می گم دیگه این بازار یه بازار جهانیه همه چی به دوباره.

آها ،ولش کن همه روال زندگی خودمون رو بگیریم باز هم چوس مثقال پس انداز مون رو هم از دست ندیم

اونا صرفا چندتا بازی برای وقت پر کردن تو باتای تلگرامن. رمز ارز اصلا به چیز دیگست به بحث دیگه ای دار ...

بله درسته باید ترید بلد باشی آموزش میخاد حدود یکسال یا بیشتر باید آموزش‌های یوتوب ببینی سرمایه هم میخاد 

بله درسته باید ترید بلد باشی آموزش میخاد حدود یکسال یا بیشتر باید آموزش‌های یوتوب ببینی سرمایه هم می ...

آره اونجوری که یه سری سود جو تو اینستا و تلگرام تبلیغ می کنن نیست خیلی عمیق تر از ایناست

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

ارز دیجیتال توسط ی سری ربات تلگرام استخراج میشن بعضیاش مثل بازی صبروتلاش میخاد واقعا تاسودببری

اره من ک خیلی با شوهرم بحثم شذ ک نمیخام پولم دربیار ولی بعد یکماه سود کرد.بعد دیگه برداشت زدم

ای آه از این زندگی...

از ارز دیجیتال پول خوبی میشه درآورد ولی به این راحتی ها هم نیست. باید بلد باشی و پول خوبی بتونی سرمایه گذاری کنی.

من خودم تو دوره ارز دیجیتال در تهران پارسیان بورس شرکت کردم که پشتیبانی دائمی داره و جلسات هفتگی حتی بعد از دوره برگزار میکنه. خیلی بهم کمک کرد که ترسم بریزه و الان درآمد نسبتا خوبی دارم از ترید.

باید ببینی ظرفیت روانی اش رو داری یا نه. اگه ظرفیتش رو داری میتونی یاد بگیری.