2777
2789
اوهوم با اخلاقی ک من دارم اصن نمیتونم چون ب شدت وابسته میشم

دیگه باید با توجه به روحیات باشه خیلی ها یک سری چیز ها براشون مهم نیست به نظرم به هر قیمتی نباید به روح و‌روانت آسیب بزنی خیلی دختر ها هم زود باورن  فکر میکنن پسری عاشقشونه حرف خیلی ها رو هم باور نکن میان میگن خوبه و فلان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باید با توجه به روحیات باشه خیلی ها یک سری چیز ها براشون مهم نیست به نظرم به هر قیمتی نباید به ...

باور ک نمیکنم ولی دلمم نمیخواد بدون عشق و سنتی ازدواج کنم از طرفی هم کسی عاشقم نمیشع

باور ک نمیکنم ولی دلمم نمیخواد بدون عشق و سنتی ازدواج کنم از طرفی هم کسی عاشقم نمیشع

از کجا میدونی عاشقت نمیشن چرا اینجوری فکر میکنی ؟ کلا اصلا معنی عشق خیلی فرق داره با دوست داشتن خودم همیشه مثل فیلم ها فکر میکردم ولی واقعیت فرق داره تو میتونی با خواستگارت صحبت کنی بشناسیش زیر نظر خانواده

از کجا میدونی عاشقت نمیشن چرا اینجوری فکر میکنی ؟ کلا اصلا معنی عشق خیلی فرق داره با دوست داشتن خودم ...

عشق نیست دیگ همش مامانشون میبینن می‌پسندن...

شاید مشکل از منه دنبال یکیم ک عاشقم باشه

عشق نیست دیگ همش مامانشون میبینن می‌پسندن...شاید مشکل از منه دنبال یکیم ک عاشقم باشه

نه مشکل از تو نیست مشکل دیدگاهته  این دیدگاهو تغییر بده. و مثبت فکر کن  اصلا به چیز های منفی فکر نکن اگر میدونی باید تغییری داخل استایلت بدی حتما تغییر بده

نه مشکل از تو نیست مشکل دیدگاهته این دیدگاهو تغییر بده. و مثبت فکر کن اصلا به چیز های منفی فکر نکن ...

اوهوم ب خاطر اعتماد ب نفس داغونم هس کلا هر سمتی پسر ببینم راهمو کج میکنم از ی ور دیگ میرم خب وقتی کسی نشناسه چطور عاشقم بشه

اوهوم ب خاطر اعتماد ب نفس داغونم هس کلا هر سمتی پسر ببینم راهمو کج میکنم از ی ور دیگ میرم خب وقتی کس ...

درست میشه این ببین فقط مثبت اندیش باش همه ی چیز های خوب سراغت میاد 

من یکیو داشتم عاشق هم بودیم جداشدیم

والا که سینگلی بهتره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

آره خب سختی هم ممکنه داشته باشه...ولی در کل حس خوبیه خب

اگه به هم برسین ،مخالف نباشه اطرافتون ادمه ادم درستی باشه اره خیلیم عشق قشنگه

ولی بازم به نظرم سینگلی راحتره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞