2777
2789
وا چرا اخه

نشد تحصیل کنم نه کار نه هیچی 

همش خونه اجازه بیرون نداشتم 

الانم کلا یه مضطرب و افسرده هوفف

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشد تحصیل کنم نه کار نه هیچی همش خونه اجازه بیرون نداشتم الانم کلا یه مضطرب و افسرده هوفف

ای بابا الان که دوره این چیزا نیست اخه برو سرکار مستقل شو

چندتا بچه اید

ای بابا الان که دوره این چیزا نیست اخه برو سرکار مستقل شوچندتا بچه اید

نمیشه گل قبلا خیلی تلاش کردم برم اجازه ندادن 

الانم خودم شدیدا آدم میبینم یا جایی برم حالم بد میشه حمله بهم دست میده. 

یکی دو هفته پیش مجبور شدم همراه مادرم برم مطب دکتر چنان حالم بد شد و حمله عصبی بهم دست داد که گفتم دیگه تمومه و دارم میمیرم .

۳ تا بچه ایم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نمیشه گل قبلا خیلی تلاش کردم برم اجازه ندادن الانم خودم شدیدا آدم میبینم یا جایی برم حالم بد میشه حم ...

ای بابا سعی کن خودتو سرگرم کنی کتاب بخون فیلم بیین اگه خاستگار خوب داری ازدواج کن

ای بابا سعی کن خودتو سرگرم کنی کتاب بخون فیلم بیین اگه خاستگار خوب داری ازدواج کن

فیلم و کتاب انجام میدم ولی خب تا یه جایی میشه با اینا سرتو گرم کنی . نه خاستگار درست حسابی ندارم قبلا بود خاستگار الان که همونم نمیاد وقتی همش تو محیط خونه باشی اخه مگه میشه

فیلم و کتاب انجام میدم ولی خب تا یه جایی میشه با اینا سرتو گرم کنی . نه خاستگار درست حسابی ندارم قبل ...

چی یگم عزیزم سعی کن خانوادتو راضی کنی بری سرکار حدقل کلاسی چیزی ارایشگری اینا

چی یگم عزیزم سعی کن خانوادتو راضی کنی بری سرکار حدقل کلاسی چیزی ارایشگری اینا

25 سالمه دیگه خودشونم خوب میدونن 

ولی راضی کردن :)

ساکن کجایی

رفسنجان