fakhrii مدیر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3203 عنوان مادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست خانوما با مادرشوهری ک همش از چهرم ایراد میگیرهچطور برخورد کنم من همینجوریم اعتماد بنفسم پایین هستدقیقا مث آینه توالته رک میگه همه چیو دریغ است ایران که ویران شود💔 1403/08/24 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7254 بهش بگو قیافم و همینجوری که هست دوست دارم. نباید توهم مثل اون باشی و بهش ایراد بگیری کلا کار چیپ و مسخره ایهاگه هم میخوای رک باشی جرات داشته باش دفاع کن از خودت بگو من قیافمو دوست دارم یکی سر پا موند و رسید:)
fakhrii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3203 چی میگه مثلا مثال بزن تا بهت بگم چی بگی باید جوابشو بدی یا به همسرت بگی تذکر بده بهش اونروز میگفت بینیت قوز دارهشوهرم گفت پول بده بره عمل کنه دیگه هیچی نگفت شوهرم گفت خیلیم قشنگهیا میگه جوش داریلاغریچرت و پرت زیاد میگه دریغ است ایران که ویران شود💔
صباجانان عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 354 نمیدونم ، بگم شما هم مثل خودش بگی ،که فرقی با ایشون نداری ، بهترین کار اینه از این به بعد بهت چیزی گ ... آفرین این بهترین کاره
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7649 آفرین این بهترین کاره 😅😬🫣 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
fakhrii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3203 تو کاری نکنبه شوهرت بگو که باهاش حرف بزنه شوهرم میگه چیزی نگو دارم کم میارم دریغ است ایران که ویران شود💔
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1755 اونروز میگفت بینیت قوز دارهشوهرم گفت پول بده بره عمل کنه دیگه هیچی نگفت شوهرم گفت خیلیم قشنگهیا میگه ... به نظرم بهترین روش اینه وقتی داره این چرتارو بهت میگه همینجور موضوع رو عوض کن که انگار به کتفتم نیست داره حرف میزنه. مثلا درجا با شوهرت حرف بزن
fakhrii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3203 بگو اول مهم خودمم که راضیمبعدم مهم شوهرمه که اونم راضیهبقیه مهم نیستن گفتم بیشعوره بازم تکرار میکنه دریغ است ایران که ویران شود💔
elineshonam عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 2289 شوهرم میگه چیزی نگو دارم کم میارم بهش بگو عزیزم من چیزی نمیگم اما تو بهش باید بگی که من همسرم رو با همهی ظاهر و باطنش دوست داشتم، شما هم اگه دوست نداشتی, قبل از ازدواج باید میگفتی نه الان یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
fakhrii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3203 نمیدونم ، بگم شما هم مثل خودش بگی ،که فرقی با ایشون نداری ، بهترین کار اینه از این به بعد بهت چیزی گ ... اتفاقا گفتم پول بده برم عمل کنم طوطی وار تکرار میکنه دریغ است ایران که ویران شود💔